28/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

28/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:06 Δημιουργία 28/01/20, 11:05

ΚΡΙΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην χάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλλιεργήστε τι κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα μα βαρετούς ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα. Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε