Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα 28/1: Λάθη, απογοητεύσεις και κόντρες!

Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα 28/1: Λάθη, απογοητεύσεις και κόντρες!

ΖΩΔΙΑ UPD 15:44 Δημιουργία 27/01/20, 15:43

TAGS

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή πρέπει να δείξεις σε μετακινήσεις και ταξίδια. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν επιπόλαιο, αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες τώρα και μην εμπιστεύεσαι σε άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις μεγάλα λόγια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πες όχι σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας και σε αλλαγές εμφάνισης.


ΛΕΩΝ: Μην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες και αλόγιστα έξοδα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχεις αυταπάτες και απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν. Κάποιες καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε απογοητεύουν.


ΖΥΓΟΣ: Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, ούτε αλήθεια όσα ακούς. Απέφυγε ανεντιμότητα, κουτσομπολιά και ψέματα. Απογοήτευση έρχεται και από κάποιες μετακινήσεις σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι τυφλά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιόρισε άμεσα την τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά και ουτοπικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πες όχι σε απαγορευμένους ή απωθημένους έρωτες που εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εμπιστεύεσαι τυφλά όλους σου τους φίλους, διότι θα απογοητευτείς και επιπλέον φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος!


ΙΧΘΥΣ: Μην είσαι παρορμητικός σε επαγγελματικές προτάσεις, λόγω ενθουσιασμού και ουτοπικής διάθεσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος, αποκαλύψεις πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε