27/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:30 Δημιουργία 27/01/20, 09:29

ΚΡΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα. Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Χαλιναγωγήστε ον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στην λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε