05/092019: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

05/092019: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ UPD 11:25 Δημιουργία 05/09/19, 11:24

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δημιουργηθούν καταστάσεις όπου υπάρχουν λεπτές ισορροπίες και απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί. Και βέβαια καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους επιπολαιότητες, αφού μπορεί να παρεξηγηθούν. Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα οικείο σου πρόσωπο εμπλέκεται στα προσωπικά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι μαζεμένες υποχρεώσεις θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να ασχοληθείς «ζεστά» με κάποιον/α, έχοντας την διάθεση να βοηθήσεις, τελικά όμως αν αυτό το πλησίασμα εξελιχθεί σε σχέση, το πιθανότερο είναι να σου αφήσει αμφίσημες εντυπώσεις, καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μην αφήσεις να «σε πάρει από κάτω» μια αρνητική εξέλιξη, αφού μπορεί τελικά να σου βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Ό,τι και να σου συμβεί, μπορεί τελικά να εξελιχθεί υπέρ σου, οπότε δεν χρειάζεται να σκας και να αγωνιάς για το τι μέλλει γενέσθαι στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, αν κινηθείς «χαλαρά», παραμερίζοντας τις όποιες επιφυλάξεις σου, οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Ίσως, μάλιστα, εκμεταλλευτείς άμεσα την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, εκτιμώντας την καπατσοσύνη σου σε πρακτικά ζητήματα.

Καρκίνος

Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο «ανθηρά» για σένα, αφού το πιθανότερο είναι να πιεστείς από επαγγελματικές αναγκαιότητες και υποχρεώσεις, αφήνοντας κατά μέρος τα προσωπικά σου. Αλλά κι αν ακόμη αγνοήσεις αυτήν την… προειδοποίηση, ένα ραντεβού σου δε θα εξελιχθεί με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως τελικά να κουραστείς τόσο, που θα επιλέξεις να αποσυρθείς.

Λέων

Με τον Δία στον Τοξότη μπορεί σε πρώτη φάση να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, ωστόσο ακόμα και στην περίπτωση μιας επιτυχίας σε ένα ταξίδι ή με κάποιον/α ξένο/η, να περιμένεις και την συνέχεια, που μπορεί να είναι κάπως… αποκαρδιωτική! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να δώσεις έμφαση σε καθήκοντα και υποχρεώσεις που «τρέχουν», ενώ σε κάθε περίπτωση πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Παρθένος

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε τα προβλήματα που συσσωρεύονται δεν γίνεται να κρυφτούν κάτω από το χαλί και θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν το να απέχεις από τις εξελίξεις, εκτός πια κι αν σου αρέσει να βασανίζεσαι με προβληματικές ή ασύμβατες επιλογές.Εξαιρείται ίσως μια νέα σχέση, που χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, τα… καλά νέα είναι πως είσαι στο επίκεντρο παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, το πρόβλημα όμως είναι πως έλκεις προβληματικές περιπτώσεις, είτε σε επίπεδο χαρακτήρα είτε ως προς τις δεσμεύσεις που ήδη έχουν και… δεν τις λένε, όσο μάλιστα πιο «ιδανική» δείχνει μια επιλογή, τόσο περισσότερο να ανησυχείς για την συνέχεια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο ρεαλισμός προηγείται των συναισθημάτων.

Σκορπιός

Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά και αυτά που σου «τριβελίζουν» το μυαλό σε εμποδίζουν να χαρείς τα πράγματα όπως θα ήθελες. Ίσως βέβαια να πρόκειται για πραγματικές καταστάσεις κι όχι δικά σου σενάρια, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να «ψειρίζεις» τα πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς θα «δείξουν» σύντομα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προέχει η κάλυψη πρακτικών αναγκών κι όχι τόσο οι… αγκαλιές!

Τοξότης

Αν ενδώσεις σε μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι στην πορεία της θα αποδειχθεί αρκετά «κουραστική», με συνέπεια να την παρατήσεις κι αυτήν στη μέση! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σωστό θα ήταν να κινηθείς χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς, αφού με αυτόν τον τρόπο θα προκαλέσεις το θετικό ενδιαφέρον από την πλευρά του/της συντρόφου σου, που μάλλον έχει ανάγκη από κάτι που να παρέχει ασφάλεια.

Αιγόκερως

Η προσωπική σου ζωή διανύει μια γόνιμη φάση κι είναι πιθανό να βρεις ένα ταίρι με διαφορά ηλικίας, ωστόσο μην παρασυρθείς σε «ενθουσιώδεις» ενέργειες, που θα σε εκθέσουν, αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην μεταφέρεις στο κρεβάτι σου τα επαγγελματικά σου προβλήματα, αφού δεν είναι καθόλου… σέξι!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, ο Δίας στον Τοξότη θα σου προσφέρει κάποιες επιλογές «στο πιάτο», ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στην… ευτυχία σου! Επιπλέον, θα ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε, ώστε τα «παιχνίδια» που παίζεις να παραμείνουν εντός… πλαισίου!

Ιχθύες

Όσον αφορά στις δικές σου επιθυμίες, μάλλον… βιάζεσαι και τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Ανάλογα αποτελέσματα όμως θα υπάρξουν κι αν κάποιος/α σου «την πέσει», πιέζοντάς σε να ενδώσεις χωρίς να θέλεις και έχοντας παρεξηγήσει το φιλότιμό σου και τη διάθεσή σου να τον/την εξυπηρετήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε