27/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:47 Δημιουργία 27/08/19, 11:42

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με συνέπεια να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να «κολλήσεις» κάπου. Σε κάθε περίπτωση όμως ακολούθησε μια συντηρητική και «επουλωτική» πολιτική, στοχεύοντας κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει δουλειές που πρέπει να γίνουν… χτες αλλά αν εσύ ξέρεις το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άλλους και είναι πιθανό να υπάρξουν «παρατράγουδα». Επιπλέον, καλό είναι να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο κρατάει πίσω κάποια από τα σχέδιά σου, αφού υπάρχουν «υπόλοιπα» που πρέπει να ρυθμιστούν. Αυτό έχει να κάνει με τα ταξίδια ή τις σπουδές σου, μπορεί όμως να αναφέρεται και σε έγγραφα που θα «μαρτυρήσεις» για να τα αποκτήσεις, εξ αιτίας του ότι κάποιος/α «ξύπνησε στραβά»! Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να προσδίδει έντονους ρυθμούς στον τρόπο ζωής σου και να φέρνει πάθη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον μπορεί να «φουντώσεις» με αυτά που συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε αναγκαία έξοδα ή οικονομικές υποθέσεις, που πρέπει να κλείσουν κι όσο κι αν στριμωχτείς από αυτό, τελικά θα σου φύγει ένας «βραχνάς», οπότε αξίζει τον κόπο. Αν όμως περιμένεις κάποια έσοδα αυτά μάλλον θα καθυστερήσουν, ενώ η ημέρα δεν συνίσταται για σημαντικές αγορές. Παράλληλα, με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου να εξακολουθεί να «στοχεύει» το σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις που θα σε αποσυντονίσουν, είτε πρόκειται για συμπεριφορές οικείων είτε για ζημιές

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιβραδύνεις τα σχέδιά σου, αφού πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις κάποιες λεπτομέρειες και να φέρεις «στα ίσα» τα συναισθήματά σου. Παρ’ όλη την καθυστέρηση όμως, θα καταφέρεις να διορθώσεις ατέλειες και να συμπληρώσεις κενά, με μόνο τίμημα τον περιορισμό του ελεύθερου χρόνου σου! Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε στρέφει προς την εκμάθηση μιας τεχνικής ή την βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου αλλά δεν θα λείψουν και οι πιο… έντονες στιγμές στην καθημερινότητά σου με διαξιφισμούς και διαφωνίες, γύρω από πρακτικά ή θεωρητικά ζητήματα.

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει περίπλοκες καταστάσεις είτε στα εργασιακά σου, είτε στην υγεία σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες λυμένα αλλά τελικά… δεν είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να χρειαστεί να εγκαταλείψεις κάποιες δραστηριότητές σου, εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας ή μιας ψυχικής… απροθυμίας! Παράλληλα, ο Άρηςστον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «τα δώσεις όλα», ίσως μάλιστα να προβείς σε μια αγορά, που ήταν το απωθημένο σου αγνοώντας άλλες υποχρεώσεις σου αλλά το να κάνεις «του κεφαλιού σου» δεν θα σου βγει πάντα σε καλό.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο μια τρέχουσα φιλία ή συλλογική δράση μπορεί να βρεθεί σε κρίση, είτε εξ αιτίας μιας δικής σου απογοήτευσης, είτε επειδή κάποιος/α δεν ξέρει τι ζητάει. Θα χρειαστεί όμως να συμπαρασταθείς και σε έναν φίλο ή μια φίλη που περνά δύσκολα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου υπόσχεται τα καλύτερα αλλά και τα… χειρότερα και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να «υπερβείς εαυτόν», προκειμένου να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε κάποιες προκλήσεις. Αν πάντως ψάχνεις τρόπο για να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια, τα σπορ και οι δουλειές είναι πάντα μια καλή λύση.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να τηρήσεις τα δέοντα στην καριέρα σου, σε βάρος εκείνων που θα ήθελες να κάνεις. Ίσως μάλιστα να στερηθείς πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου προκειμένου να λύσεις ένα πρόβλημα αλλά αν δεις πως δεν σου βγαίνει κάτι, μην επιμείνεις και κάνε για λίγο στην άκρη, μέχρι τουλάχιστον να πάψουν κάποιοι/ες να είναι τόσο κυκλοθυμικοί/ες! Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου… επιβάλλεται να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού όλο κάτι «σκαρώνουν σε βάρος σου. Επιπλέον είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική μεν αλλά έντονη αδιαθεσία.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει προνοητικό/η και πιο ευέλικτο/η στις συναλλαγές σου, έχοντας «παρά πόδα» κάθε εναλλακτική λύση. Επιπλέον θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα που σου είναι απαραίτητα, αναμένεται ωστόσο να υπάρξουν «αναποδιές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο, είτε πρόκειται για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να βρεις το μέτρο, ώστε να μην παρασυρθείς σε επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου φέρνει έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις κι αν «στριμωχτείς» οικονομικά, θα ανατρέξεις αναπόφευκτα στα αποθεματικά σου. Την ίδια στιγμή μάλιστα τα ενδεχόμενα έσοδά σου φαίνεται να εξαρτώνται από υποκειμενικούς παράγοντες που δεν ορίζεις, οπότε κάνε κράττει! Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει ώθηση και κίνητρα για να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό τομέα. Μέχρι όμως να τα βρεις με τους άλλους θα υπάρξουν ανταγωνισμοί σε ένα μάλλον «πολεμικό» κλίμα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε επιπλοκές ή παλινδρομήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε κάθε περίπτωση όμως μην κάνεις παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός συναισθηματικού «εκβιασμού» αφού θα θεωρηθεί αδυναμία σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «τρέχεις» άσκοπα από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, κάποιο από τα μέσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου μπορεί να πάθει ζημιά.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια φάση υπαναχωρήσεων και περισσότερης δουλειάς, προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά ή προαπαιτούμενα, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και είχες αντιμετωπίσει κάποτε με ημίμετρα ή ο φόβος σε έκανε να τα παραβλέψεις. Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα προκύψουν κάποια επείγοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου κι εδώ για να τα καταφέρεις δεν έχεις παρά να κινηθείς σε ρεαλιστική βάση κρίνοντας το ποιες είναι οι βασικές ανάγκες που πρέπει να καλύψεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να περιπλέξει κάποιες διαδικασίες στην προσωπική σου ζωή και να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες πως ανήκαν οριστικά στο παρελθόν αλλά… να που βγαίνουν στο «σήμερα»! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά οφείλεις να «σκύψεις» επάνω στο πρόβλημά τους. Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις και διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» και τελικά να συμπορευτείς με άτομα που πραγματικά σου ταιριάζουν, έστω και συγκυριακά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε