22/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:23 Δημιουργία 22/08/19, 15:01

Κριός

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον εργασιακό χώρο σου, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας «προκλητικής» πρότασης, ωστόσο, παρά τον… γοητευτικό της χαρακτήρα, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί αφερέγγυα ως προς την σταθερότητα ή την διάρκειά της κι αν έχεις κάτι διαφορετικό κατά νου, καλό είναι να… απέχεις! Σε κάθε περίπτωση δε, μην ξεχάσεις να λάβεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Ταύρος

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, από την στιγμή που ο Άρης και η Αφροδίτη«κάνουν παιχνίδι» στα ερωτικά σου, το βέβαιο είναι πως θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά, με την εξέλιξη των πραγμάτων όμως να είναι αβέβαιη, αφού και η Σελήνη στο ζώδιό σου, φέρνει πολλές μεταπτώσεις. Αν λοιπόν επιζητάς μια περιπέτεια, έχει καλώς, αν όμως στοχεύεις σε κάτι σταθερό ή διαρκές, μην μπεις καν στην διαδικασία.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι στη «θέση του οδηγού» και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα χρειαστεί απλά να επιλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφιοτήτων, κάνοντας συνάμα και «το κομμάτι» σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οφείλεις να υπολογίσεις και τις παρεμβολές των «παρείσακτων», που έχουν πολύ καλούς λόγους για να σου πάρουν την μπουκιά από το στόμα»!

Καρκίνος

Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο στην προσωπική σου ζωή αν ταξιδέψεις ή απλά εξέλθεις κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η δεν έχεις παρά να πάρεις και το ταίρι σου μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η ενδέχεται να συμβεί κάτι με ένα μάλλον «αλλόκοτο» πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, κάτι όμως που θα εγείρει ενστάσεις και ανταγωνισμούς από μια… άλλη ψυχή που τρέφει αισθήματα για σένα!

Λέων

Η μεν Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σου, όμως ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να διευρύνει τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, έστω και με ολίγη «φύρα», αφού είναι γνωστό πως «ουκ εν τω πολλώ το εύ»! Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια προσφορά ή ένα δώρο με σκοπό να «πέσεις», εσύ όμως δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε ανάλογες μεθόδους, αφού η αγάπη δεν μετριέται με το χρήμα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Άρης ανεβάζουν την λίμπιντό σου στα ύψη και πρακτικά δοκιμάζουν τα όριά σου, αφού μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις ή πράγματα που δεν συνηθίζει. Επιπλέον θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα κάνεις έρωτα ή… πόλεμο, χωρίς να αποκλείεται τελικά να συμβούν και τα δύο! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ή συνεννόηση με το ταίρι σου σε αυτήν την φάση δείχνει αρκετά δύσκολη.

Ζυγός

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της από τα… παρασκήνια και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου αλλά σε καμία περίπτωση μην πιστέψεις πως μια «σούπερ» κατάσταση θα έχει και διάρκεια!

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» με την μόνη ένσταση να αναφέρεται στο πόσο θα κρατήσει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι… κλεφτές ματιές, που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά δεν θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια να ξεσπάσει… σούσουρο!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η με τον Άρη και την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου», ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και περνάς καλά στο… κρεβάτι και σε ένα άλλο πιο «καθώς πρέπει» που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, φαίνεται ωστόσο πως τελικά το πάθος σου θα νικήσει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί εύκολα να υποπέσεις σε κάποιο «φάουλ».

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», την ίδια στιγμή που ο Άρης «εξάπτει» την σεξουαλικότητα σου μέσα από «βρώμικα» λόγια! Ο δρόμος προς την καρδιά σου λοιπόν περνά από την σεξουαλική «χημεία» που υπάρχει αλλά κάποια… άλλη στιγμή οφείλεις να ασχοληθείς και με τις πιο συναισθηματικές πτυχές μιας σχέσης, που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μόνο από σωματικές ηδονές.

Υδροχόος

Σε κοινωνικό επίπεδο έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με υποψήφιους/ες… παντός καιρού, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «θυελλώδης» συνεύρεση. Αν όμως θελήσεις να δώσεις στην σχέση σας έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις στην πορεία ότι υπάρχουν… ανταγωνιστές, «κολλήματα» και πάθη, που δεν είναι και τόσο εύκολο να παραμεριστούν.

Ιχθύες

Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και μάλλον ανίκανο να αντισταθείς στις ορμές-επιθυμίες σου κι ενώ το ζητούμενο είναι η ανανέωση της σχέσης σου και το σπάσιμο της ρουτίνας. τελικά αυτό μπορεί να γίνει μέσα από εντάσεις και γενικά με λάθος τρόπο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η έχεις κάθε δικαίωμα να δράσεις κατά βούληση, ξέροντας όμως πως κινείσαι στον «αστερισμό» μιας εφήμερης σχέσης.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε