19/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:19 Δημιουργία 19/08/19, 14:13

Κριός

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής στον Λέοντα ευνοούν τις ερωτικές αναζητήσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να βρεις τις συγκινήσεις που αναζητάς. Σίγουρα βέβαια δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε διασκέδασε, χωρίς να κάνεις σχέδια για το αύριο. Εξ άλλου έχεις και… δουλειές να κάνεις, με αναπόφευκτη συνέπεια να μην μπορέσεις να διαθέσεις τον χρόνο που θα ήθελες για να ξεδιπλώσεις όλο το ταλέντο σου!

Ταύρος

Ο Άρης και ο Ουρανός σχεδιάζουν να φέρουν τα πάνω-κάτω στην προσωπική σου ζωή και το κακό είναι πως δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, κινδυνεύεις μάλιστα με μια απρόκλητη σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχει ωστόσο και η εναλλακτική που σου προσφέρει η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, να… κλειστείς στο σπίτι με το ταίρι σου δηλαδή, αφήνοντας τους άλλους έξω να…. χτυπιούνται!

Δίδυμοι

Με τον Δία να σε… σιγοντάρει στα προσωπικά σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σου τύχει ένα πρόσωπο, που θα σε καλύψει επικοινωνιακά αλλά και οικονομικά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα καταλάβεις πως ένας «τακτοποιημένος» γάμος απέχει… ελάχιστα από ένα ξαφνικό διαζύγιο!

Καρκίνος

Οι εξελίξεις στις ζωές των φίλων σου έχουν τον πρώτο λόγο και σε… αυτές να μείνεις, αφού ως προς τα δικά σου είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε μια επιλογή, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με το «σήμερα» αλλά με το «χθες» ή την εκπλήρωση κάποιων απωθημένων. Κι αν βέβαια πρόκειται να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα μέσα σου, τότε έχει καλώς, πρόσεξε όμως μήπως εγκλωβιστείς σε μια μάλλον αδιέξοδη κατάσταση!

Λέων

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ευνοείται μια ερωτική περιπέτεια με δροσερές «πινελιές», ίσως μάλιστα να την ζήσεις με ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας κι αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση κινήσου όπως νομίζεις. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα επίσης… δροσερό αλλά ανώδυνο φλερτ, συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων αλλά… μέχρι εκεί!

Παρθένος

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να δρουν στα… παρασκήνια, κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου κι αν είσαι μόνος/η όλα αυτά θα σε βοηθήσουν τελικά να δράσεις εκ του ασφαλούς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι παρορμήσεις και οι «ατασθαλίες» σου μπορεί να μαθευτούν!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η και προσδοκάς να μπεις δυναμικά στον ερωτικό στίβο, το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να προκύψει και μια παράλληλη κατάσταση, την οποία θα πρέπει αργά ή γρήγορα να διευθετήσεις, αφού οι υπεκφυγές και τα προσχήματα δεν θα… αντέξουν για πολύ! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως εκτεθείς από τις ερωτοτροπίες σου.

Σκορπιός

Ο Ουρανός σε… αγαστή συνεργασία με τον Άρη, φέρνουν αλλαγές και ανατροπές στα προσωπικά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, οι διαβουλεύσεις αλλά και οι ανταγωνισμοί μεταξύ φίλων, δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς αποκλειστικά και μόνον στα δικά σου. Όταν μάλιστα μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

Τοξότης

Παρά τον «συναγερμό» που σημαίνει, υπάρχει αρκετός χώρος και για πιο ανάλαφρες καταστάσεις ή ερωτικά παιχνιδίσματα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή βγεις στον έξω κόσμο ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Το παράδοξο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι την ίδια στιγμή που «θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις», θα λάβεις ως… αντάλλαγμα μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια, που είναι στο χέρι σου να της δώσεις την εξέλιξη που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, υπό τις παρούσες συνθήκες η αναζήτηση μιας «νορμάλ» σχέσης θα στεφθεί με σχετική αποτυχία, αντίθετα αν… καταφέρεις να ξεφύγεις από κανόνες και κλισέ, δοκιμάζοντας κάτι το διαφορετικό, θα δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια επίσημη σχέση, τότε τα πράγματα «ζορίζουν» κι αν δεν μπει ένα μέτρο στις αντιδράσεις, μπορεί να φτάσεις μέχρι τα δικαστήρια!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε ένα «πριγκιπικό ρομάντζο», από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στον ηλιακό 8ο οίκο σου σε ωθεί σε κάτι πιο «περιπετειώδες», όσο και «παράνομο» κι επειδή αμφότεροι οι πλανήτες έχουν την δυναμική τους, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να μην αφήσεις χαλαρά τα «λουριά», ξεκινώντας όμως από… τον εαυτό σου!

Ιχθύες

Τα γεγονότα «τρέχουν» και η ανατροπή βρίσκεται προ των πυλών, όσο πιο σίγουρα μάλιστα θεωρείς τα πράγματα, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να υποστείς ένα μεγάλο σοκ. Αν πάντως βγάλεις ένα δίδαγμα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι το ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να έχεις απέναντί σου έναν «καθαρό» ανταγωνισμό, παρά να διαπραγματεύεσαι με πρόσωπα, που άλλα λένε κι άλλα κάνουν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε