19/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:41 Δημιουργία 19/07/19, 10:20

Κριός

Σήμερα τα προσωπικά σου αποκτούν προτεραιότητα κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια εξέλιξη που θα σε… καταπλήξει ευχάριστα, είτε δράσεις «κατά μόνας», είτε σε παρέα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και… θες να την διατηρήσεις, ανανέωσέ την μέσα από μικρές εκπλήξεις ή προσκαλώντας το ταίρι σου για δείπνο, ιδιαίτερα αν έχουν υπάρξει πρόσφατες τριβές ή διαφωνίες μεταξύ σας.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο… πολύς Ουρανός μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή που υπερβαίνει τα «επιτρεπτά» για σένα όρια αλλά είναι εξόχως… γοητευτική! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο που κινείσαι εσύ. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκληθούν σοβαρές αναταράξεις και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

Δίδυμοι

Αν ταξιδέψεις ή απλά «εξέλθεις», είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μια «πρόκληση» που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον κι ίσως τελικά βρεθείς αναπάντεχα σε μια αγκαλιά που έχει πολλά να σου δώσει και να σου μάθει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν ενδιαφέρεσαι για περιπέτειες, εκμεταλλεύσου την περίσταση για να συζητήσεις με το ταίρι σου, ζητήματα του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.

Καρκίνος

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή έχεις μάθει να κινείσαι με «κλισέ». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες για τα δεδομένα σου! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναμένεται να γίνεις αποδέκτης κολακευτικών σχολίων από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στην σχέση σου, ίσως όμως να πρόκειται και για ένα εξωτερικό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα ένα άτομο που προσπαθεί να την φθείρει ή μια έκτακτη ανάγκη που θα σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις ότι και να σου… τάξουν, αφού το πιθανότερο είναι να «τρελαθείς» με όσα θα συμβούν.

Τοξότης

Το κλίμα είναι φορτισμένο αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις πως και οι διαφορές έχουν τα… καλά τους! Ίσως μάλιστα νοιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να κάνεις πράγματα που θα «φρεσκάρουν» την σχέση σου. Αν πάλι τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόσκληση που θα σου γίνει.

Αιγόκερως

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη απέναντί σου επιχειρεί να σε «παντρέψει» με… παπά και με κουμπάρο, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ενδώσεις σε μια «εξωτική» εμπειρία, που θα σου μείνει αξέχαστη, ανεξάρτητα με την συνέχεια που θα έχει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, αφού ένα «πείραγμα» μπορεί να προκαλέσει προστριβές και να βγάλει στην επιφάνεια ακατανόητα για σένα αιτήματα!

Υδροχόος

Με τον Ουρανό πανταχού παρόντα, αν έχεις περιθώρια να κινηθείς ελεύθερα, είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες στον τομέα αυτό και μόνον η άρνηση σου να ζήσεις κάτι «extreme» θα μπορούσε να σου κόψει τον δρόμο προς την ευτυχία, έστω και την… προσωρινή! Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να δοκιμαστεί σκληρά, αφού τίποτε το «συμβατικό» δεν μπορεί να «σταθεί» σήμερα.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, μπορεί να υπάρξουν αρκετά «χαλαρές» όσο και ενδιαφέρουσες καταστάσεις στον κοινωνικό ή φιλικό περίγυρο σου κι αν είσαι μόνος/η, ίσως τελικά μετά από διάφορες «καραμπόλες» να βρεθείς αγκαλιά με ένα πρόσωπο που αρχικά ούτε σου περνούσε από το μυαλό! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα σε βάλει σε μια… μικρή αγωνία!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε