25/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:40 Δημιουργία 25/06/19, 14:35

Κριός

Βρίσκεσαι σε φάση «συναισθηματικής αδυναμίας», κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα οικείο σου πρόσωπο, επιβάλλοντας τελικά τον συναισθηματικό «εκβιασμό» του. Επιπλέον, είναι πιθανό να «μπλέξεις», με ένα πρόσωπο που διαθέτει πολλές ευαισθησίες και μπορεί να σε… τουμπάρει με αυτές! Μπορεί ωστόσο να έχεις και μια δεύτερη ευκαιρία με πρώην και αν στοχεύεις στην… πλήρη αποκατάστασή σου, δεν έχεις παρά να ενδώσεις.

Ταύρος

Ένας… πειρασμός από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αποδεχθείς την πρόκληση που θα σου γίνει για ένα ταξίδι ή μια απλή «ξενάγηση» στα ενδότερα, ποντάροντας μάλιστα και σε μια μελλοντική «αποκατάσταση». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα θα περιπλεχτούν… επικίνδυνα, αφού δεν θα σου είναι εύκολο να απαρνηθείς ούτε την μια, ούτε την άλλη κατάσταση!

Δίδυμοι

Είτε πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σου, είτε για μια νέα γνωριμία, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια… σούπερ κατάσταση, διανθισμένη με όλα εκείνα τα ρομαντικά «κλισέ», που παραπέμπουν σε μια «αιώνια» -λέμε τώρα- σχέση. Ενδέχεται ωστόσο να «την πατήσεις» με ένα πρόσωπο, που ξέρει να ποντάρει στις ευαισθησίες σου, με σκοπό να αποκομίσει ίδια οφέλη.

Καρκίνος

Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις το «καθεστώς» της προσωπικής σου ζωής, αν όμως προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το πιθανότερο είναι πως αυτή η «άνοιξη», μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε «χειμώνα» εξ αιτίας καταστάσεων ή συμπεριφορών που όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, παραμένουν αναλλοίωτες κι ας κάνεις πως τις έχεις… ξεχάσει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μείνε σε αυτά που σας ενώνουν.

Λέων

Με τέτοια… κινητικότητα στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου, κάτι κρυφό μπορεί να προκύψει στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα το συναίσθημά σου να σου… υπαγορεύσει την αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος ή τουλάχιστον μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο με τον Άρη να… πλησιάζει στο ζώδιό σου, μάλλον πρέπει να περιμένεις λίγες ημέρες ακόμη, αφού τότε όλα θα μπουν σε έναν νέο δρόμο.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον και φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε συγκινούν, ίσως μάλιστα να ζήσεις κάτι πολύ όμορφο και «αισθαντικό». Επιπλέον, η τύχη σου θα είναι καλύτερη μέσα σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αρκέσου στις… φιλοφρονήσεις!

Ζυγός

Το συναίσθημα σε… πολιορκεί κι ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε ένα αδιέξοδο, αν όμως «ακούσεις» το ένστικτό σου, τότε είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς στην ορθή επιλογή για σένα, έστω κι αν αρχικά στενοχωρήσεις κάποιον/α. «Παίζει» ακόμη η επανασύνδεση με μια παλιά σου σχέση, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλείσαι να διαχειριστείς τις παρενέργειες μιας τέτοιας επαναπροσέγγισης.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε έρχονται «κακά μαντάτα»! Αν όμως είσαι μόνος/η και ταξιδέψεις ή απλά «σερφάρεις» στο διαδίκτυο, αναμένεται να υπάρξει μια… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόταση-γνωριμία, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόσεξε μήπως ένα άτομο που «διαισθάνεται» τις αδυναμίες σου, βρει τον τρόπο να σε… κολάσει και να πετύχει τον σκοπό του.

Τοξότης

Οι συνθήκες εξακολουθούν να «σε πάνε» και αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του…. ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Φαίνεται μάλιστα πως σε περιμένουν αρκετές ρομαντικές στιγμές της απόλυτης αρεσκείας σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς ή «παρεξηγηθείς», με αφορμή μια πράξη συμπόνιας, που θα εκληφθεί από την άλλη πλευρά ως ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Η πολυαστρία απέναντί σου σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» κάθε τι το νέο. Όπως κι αν έχει πάντως, φαίνεται να υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξαναδείς σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες αλλά και τα… απωθημένα σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες μνήμες θα σε φέρουν σε πολύ ευαίσθητη κατάσταση, με συνέπεια να γίνεις πιο επιρρεπής σε παλιές αγάπες.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις «προκλήσεις» σου, έχοντας τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς/ες και μάλιστα χωρίς να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως μια μικρή «παρεκτροπή» στον χώρο της εργασίας σου θα γίνει αιτία κι αφορμή για ένα γερό καβγά κι αν θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο, μην μπεις καν στον πειρασμό!

Ιχθύες

Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αυτήν την φορά οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Παλιές και νέες αγάπες σε πολιορκούν, μην βιαστείς όμως να κάνεις το «μεγάλο βήμα», πριν ξεχωρίσεις τον αληθινό έρωτα από την συμπόνια. Και βέβαια καταλαβαίνεις ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να «παραστρατήσεις», με ένα πρόσωπο που… ζητά την προστασία σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε