KentrikiBohoWeb-1024x682.jpg

Boho: Κάνε το σπίτι σου χαλαρό όπως των... παιδιών των λουλουδιών

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 29/01/18, 16:38

[ad_1]
Όταν το 2005 η Sienna Miller και η Kate Moss λάνσαραν την μόδα του boho chic πιθανώς να μην φαντάζονταν ότι τα φλοραλ φορέματα τους και οι χίπικες φούστες τους θα έφταναν κάποια στιγμή να επηρεάσουν και τις τάσεις στην εσωτερική διακόσμιση.

Πλέον κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει έστω και λίγες πινελιές bohemian style, και να πως θα το καταφέρουμε αυτό:

Ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια, μπορούμε να τα ρίξουμε ανεπιτήδευτα στον καναπέ, στο κρεβάτι, ακόμη και στο πάτωμα και να δημιουργήσουμε το χίπικο σκηνικό που επιθυμούμε.



Ριχτάρια χρωματιστά, σεμεδάκια παλιά της μαμάς η ακόμη και της γιαγιάς, ανακατεμένα με πιο καινούργια κομμάτια σίγουρα θα προσδώσουν έναν αέρα boho στο σπιτικό μας.

 



Λουλούδια, κατά προτίμηση πρασινάδες, μέσα και έξω από το σπίτι, και τα διαφορά είδη κάκτων είναι μια πολύ καλή λύση μιας και δεν χρειάζονται υπερβολική φροντίδα και είναι ότι πρέπει για εργαζόμενα και πολυάσχολα κορίτσια.

 



Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους εξωτερικούς μας χώρους, είτε έχουμε ένα μικρό μπαλκόνι, είτε έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε μια μεγάλη βεράντα ή κήπο, και στις δυο περιπτώσεις η μόδα των παιδιών των λουλουδιών μπορεί να κάνει το θαύμα της. Χρωματιστά κεριά, φανάρια, χαλάκια από φυσικό υλικό όπως η γιούτα και για ακόμη μια φορά μαξιλάρια, μαξιλάρες, μαξιλαράκια και έχεις φτιάξει ένα ονειρεμένο περιβάλλον.

 

[ad_2]

Source link

Αν σου άρεσε κάνε