Φακελάκι στον Έβρο από πανεπιστημιακό γιατρό! Πως πιάστηκε στη φάκα

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 17/10/17, 15:54

[ad_1]



Τελειωμό δεν έχει ακόμη και μέσα στην κρίση το φαινόμενο με τα φακελάκια στα νοσοκομεία.


Μπορεί το υπουργείο Υγείας να εισήγαγε ακόμη και τις λίστες χειρουργείων στα νοσοκομεία ώστε να μην παρακάμπτονται οι προτεραιότητες, αλλά και πάλι διάφοροι επιτήδειοι βρίσκουν τρόπο να ζητούν φακελάκι. Διαβάστε ΕΔΩ πως και με ποια τρικ παρακάμπτονται οι λίστες χειρουργείων: “Αρχίζουν οι έλεγχοι στις λίστες χειρουργείων στα νοσοκομεία! Τι θα κάνει το υπ.Υγείας”

Ενδεικτική η περίπτωση πανεπιστημιακού γιατρού ο οποίος πιάστηκε στα πράσα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου γνωστός συνδικαλιστής γιατρός Δημήτρης Αδαμίδης ο οποίος εδώ και χρόνια είναι γνωστός στην περιοχή για τον πόλεμο που έχει κάνει στους γνωστούς «φακελάκηδες» του συστήματος.

Ο πανεπιστημιακός γιατρός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από προσωπικό της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, επ΄ αυτοφώρω για χρηματισμό. Ο συλληφθείς κρατήθηκε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Αδαμίδη, το πρόβλημα υγείας του ασθενούς αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας.

Πάντως η Διοίκηση του Νοσοκομείου καλεί τους ασθενείς που πέφτουν θύματα εκβιασμού για να δώσουν χρηματική αμοιβή σε προσωπικό του νοσοκομείου, να μη διστάζουν να κάνουν ενυπόγραφες καταγγελίες στην αστυνομία.

Και επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις οι συγγενείς ή και οι ίδιοι οι ασθενείς φοβούνται ότι αν καταγγείλουν το γεγονός στη συνέχεια δε θα αντιμετωπισθούν από το γιατρό, η διοίκηση του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ «εγγυάται την έγκαιρη πλήρη και ασφαλή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας και σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αυτό θα αντιμετωπιστεί σε άλλο νοσοκομείο του ΕΣΥ με μέριμνα του Υπουργείου Υγείας».

Να σημειωθεί ότι για τον πανεπιστημιακό γιατρό θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική και ποινική διαδικασία.


Αν σου άρεσε κάνε