Ποιες πράξεις θεωρούνται απιστία εκτός από το σεξ; Όλη η λίστα

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 11/10/17, 04:56

[ad_1]



Η απιστία σε οποιαδήποτε μορφή της προκαλεί έντονη ψυχολογική φόρτιση στα ζευγάρια!


Ωστόσο δεν θεωρείται μόνο το σεξ απιστία αλλά υπάρχουν και άλλες πράξεις πιο ανώδυνες, που είναι δυνατόν να οδηγήσουν ακόμη και στο χωρισμό τα ζευγάρια.

Όπως εξηγεί ο σύμβουλος γάμου M. Gary Neuman, το 92% των αντρών παραδέχεται ότι η αιτία δεν έχει να κάνει με το σεξ. Οι λόγοι που τους οδηγούν να απατήσουν τις συντρόφους τους είναι κυρίως συναισθηματικοί, όπως είναι η έλλειψη επικοινωνίας ή έλλειψη αποδοχής και εκτίμησης στο γάμο τους.

Πάντως σε σχέση με το τι θεωρείται «απιστία» η πλειοψηφία αντρών και γυναικών συμφωνεί ότι η απιστία είναι το ίδιο καταστρεπτική για τη σχέση, είτε εμπεριέχει είτε όχι σεξουαλική επαφή.

Ποιες πράξεις όμως θεωρούνται απιστία εκτός από το σεξ;

Πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από site γνωριμιών στο εξωτερικό έδειξε ότι το 96.8% θεωρεί το στοματικό σεξ απιστία.

Ακολουθεί το φιλί στο στόμα, το οποίο ενοχοποιείται από το 88.7% όσων συμμετείχαν στην έρευνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πιο μικροί σε ηλικία από τους συμμετέχοντες δήλωσαν ότι το φιλί αποτελεί βασικό λόγο για να τελειώσει μια σχέση.

Επίσης το 85% των γυναικών και το 74% των αντρών δήλωσε ότι το sexting θεωρείται απιστία.

Ο ύπνος στο ίδιο κρεβάτι αποτελεί απιστία για το 68,4% των συμμετεχόντων.

Πάντως οι πράξεις που είναι λιγότερο ένοχες για απιστία είναι το πιάσιμο χεριών, η αγκαλιά για πάνω από 10 δευτερόλεπτα αλλά και η έξοδος για φαγητό.


Αν σου άρεσε κάνε