Το iPhone X χαμηλώνει την ένταση ήχου με μια ματιά

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 20:29

[ad_1]

Η TrueDepth κάμερα του iPhone X επιτρέπει όχι μόνο την αναγνώριση του προσώπου σας, αλλά και μια σειρά από “χειρονομίες” κάτι που δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την τεχνολογία της 3D ανίχνευσης.


Μια από αυτές είναι η δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του κουδουνίσματος μόνο με μια ματιά στην συσκευή, η οποία δίνει στους χρήστες την επιλογή να ελέγχουν το επίπεδο έντασης χωρίς να αγγίζουν το τηλέφωνό τους.iPhone X


Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε το iPhone X και κάποιος σας καλέσει, αν θέλετε να μειώσετε αυτόματα το επίπεδο έντασης μπορείτε απλά να κοιτάξετε τη συσκευή, προφανώς εάν το iPhone X βρίσκεται κοντά σας και η κάμερα TrueDepth μπορεί να εντοπίσει τα μάτια σας.


Η Apple αποκαλύπτει άλλη μια βασική δυσλειτουργία του iPhοne X


Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Face ID δεν χρειάζεται καν να ενεργοποιηθεί, οπότε όλα θα λειτουργούν με μερικές ρυθμίσεις στο iPhone X.


Αυτή η λειτουργία αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς gestures που τροφοδοτούνται από τις κάμερες ανίχνευσης 3D και μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις – Γενικά – Προσβασιμότητα – Χαρακτηριστικά προσοχής, ή Settings – General – Accessibility – Attention Aware Features.


Το Face ID του iPhοne X προσφέρει την μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων


Η ίδια η Apple αναφέρει ότι οι νέες κάμερες παρέχουν κάτι περισσότερο από μια απλή αναγνώριση προσώπου για τον έλεγχο ταυτότητας. Αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερα τέτοια χαρακτηριστικά με μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση λογισμικού.


“Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε στο Face ID, η κάμερα TrueDepth ενεργοποιείται έξυπνα για να υποστηρίξει χαρακτηριστικά προσοχής (Attention Aware Features), όπως το dimming (διαχείριση φωτισμού) της οθόνης, και πολλά άλλα..”


“Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε το Safari, η συσκευή σας θα ελέγχει εάν κοιτάζετε τη συσκευή σας και θα απενεργοποιεί την οθόνη αν δεν την κοιτάτε,” αναφέρει η εταιρεία.


Όλοι περιμένουν το iPhοne X της Apple, αλλά πόσοι θα το αγοράσουν τελικά;


The post Το iPhone X χαμηλώνει την ένταση ήχου με μια ματιά appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε