Το WhatsApp θα λανσάρει Windows 10 App

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 18:54

[ad_1]

Μια έκδοση desktop του Windows του WhatsApp είναι ήδη έτοιμη να την αρπάξουν όσοι θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με τις επαφές τους χωρίς να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνα τους, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε κάτι που είναι λίγο πιο εύχρηστο σε εκείνους που έχουν ήδη στα Windows 10.



Το WhatsApp δοκιμάζει επί του παρόντος μια έκδοση του Windows Store του PC client που θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Windows 10, αλλά με την πρώτη ματιά, δεν φέρνει σχεδόν καμία αλλαγή σε σύγκριση με την υπάρχουσα εφαρμογή.


Ακόμα κι αν μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε διαφορετικά, η έκδοση των Windows Store της επιφάνειας εργασίας του WhatsApp θα εξακολουθεί να λειτουργεί αποκλειστικά στον Η/Υ και η σειρά χαρακτηριστικών θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που είναι διαθέσιμη στους χρήστες.


Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο Windows Store, αλλά μόνο οι εγγεγραμμένοι δοκιμαστές μπορούν να την αποκτήσουν αυτή τη στιγμή, αν και η εταιρεία αναμένεται να την κυκλοφορήσει σε όλους τις ερχόμενες εβδομάδες.


Η έκδοση Win32 του WhatsApp Desktop είναι λίγο πολύ ένα web wrapper, καθώς εξομοιώνει τη διεπαφή και τη λειτουργικότητα που διατίθεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web.whatsapp.com. Ο πελάτης των Windows Store πιθανότατα θα κάνει το ίδιο πράγμα, εξυπηρετώντας ως έναν γρήγορο τρόπο για να συνομιλήσετε με επαφές σε μια συσκευή Windows 10.


Γιατί λοιπόν να λανσαριστεί μια έκδοση των Windows Store, μπορεί να αναρωτιέστε. Αν και με την πρώτη ματιά είναι σχεδόν άχρηστη, η εφαρμογή Windows Store επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 S να συνδεθούν με το WhatsApp και από τις συσκευές τους. Τα Windows 10 S είναι ένα αποκλειστικό SKU των Windows 10 που περιορίζεται στις εφαρμογές των Windows Store, χωρίς άδεια εγκατάστασης λογισμικού Win32.


Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα πρέπει να αναμένουμε την έκδοση των Windows Store του WhatsApp Desktop, αλλά δεδομένου ότι αναμένεται να είναι περισσότερο ένα web wrapper, δεν θα έπρεπε να πάρει πολύ χρόνο πριν τα download links κυκλοφορήσουν για όλους.


The post Το WhatsApp θα λανσάρει Windows 10 App appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε