Μάθετε πώς να γίνετε ηθικός χάκερ ή pen tester με αυτά τα μαθήματα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 16:02

[ad_1]

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να μπαίνεις στον κόσμο των χάκερ; Μια καριέρα στη δοκιμή διείσδυσης στο διαδίκτυο μπορεί να σας περιμένει.


χάκερ


Επίσης γνωστοί ως “testers” και “ηθικοί χάκερ”, αυτοί οι ψηφιακοί επαγγελματίες προσλαμβάνονται από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών για να ελέγξουν web-based εφαρμογές και δίκτυα για ευπάθειες, προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές παραβιάσεις ασφάλειας.


Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση για ένα νέο επάγγελμα, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να γίνετε ένας pen tester.


Ξεκινήστε τώρα μια καριέρα στον κυβερνοχώρο με την εγγραφή στα μαθήματα του IT University, σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε μια καριέρα $ 120.000 / έτος, ως ελεγκτής εφαρμογών στο Web. Τα μαθήματα είναι 5,5 ώρες και αφορούν στις πιο κρίσιμες τεχνικές ηθικού hacking που υπάρχουν σήμερα.


Σε 22 διαλέξεις, ο ανώτερος σύμβουλος ασφάλειας και εκπαιδευτής πληροφορικής Gabriel Avramescu θα σας δώσει μια βήμα προς βήμα εισαγωγή σε ολόκληρη τη διαδικασία pen testing, διδάσκοντάς σας πώς μπορείτε να αποκαλύψετε πληροφορίες σχετικά με πιθανή στόχευση και να βρείτε αδυναμίες στις εφαρμογές. Τα μαθήματα σε θέματα όπως έλεγχος ταυτότητας, διαχείριση συνεδριών, έλεγχοι πρόσβασης, καταλόγους δεδομένων και άλλοι τύποι επίθεσης, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και να σταματήσετε τα χτυπήματα πριν αυτά συμβούν.


Επωφεληθείτε από την αυξανόμενη ανάγκη για εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, κάνοντας εγγραφή στα μαθήματα διδασκαλίας ιστού του Πανεπιστημίου IT όσο πιο σύντομα μπορείτε.


The post Μάθετε πώς να γίνετε ηθικός χάκερ ή pen tester με αυτά τα μαθήματα appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε