Η Apple αποκαλύπτει άλλη μια βασική δυσλειτουργία του iPhone X

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 14:45

[ad_1]

Οι πρώτες αποστολές σε όσους προπαρήγγειλαν το iPhone X θα ξεκινήσουν σε λίγες μόνο μέρες.  iPhone X


Το διάστημα αυτό πολλοί έχουν αναφέρει ότι η νέα συσκευή της Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με το Face ID. Τώρα η ίδια η εταιρεία αποκαλύπτει ένα ακόμα πρόβλημα του iPhone X: Ύπαρξη εφαρμογών που δεν είναι διαμορφωμένες για υποστήριξη από την οθόνη του.


Το iPhone X είναι το πρώτο μοντέλο με οθόνη OLED με μέγεθος που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε μια συσκευή iOS. Ο συνδυασμός όμως του νέου μεγέθους με την διαφορετική εγκοπή κάνει τις εφαρμογές να φαίνονται απαίσια στο iPhone X και αν οι προγραμματιστές δεν κυκλοφορήσουν άμεσα τις απαραίτητες ενημερώσεις, πολλοί χρήστες θα μείνουν δυσαρεστημένοι.


Η Apple δεν βιάζεται να επιλύσει το πρόβλημα ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο νομίζει καθώς στιγμιότυπο από ένα βίντεο που παρουσιάζει το iPhone X επιβεβαιώνει ότι ούτε η εφαρμογή Apple Store έχει αποτυπωθεί σωστά στη συσκευή. Η εταιρεία δεν έχει αποστείλει προς το παρόν καμία ενημερωμένη έκδοση για τις εφαρμογές της έτσι ώστε να φαίνονται καθαρά στη νέα οθόνη.


Στις περισσότερες περιπτώσεις, η Apple στέλνει άμεσα ενημερώσεις για τις εφαρμογές της. Επομένω, η εφαρμογή Store θα μπορούσε τελικά να βελτιστοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, αλλά η εταιρεία θα έπρεπε είχε φροντίσει πριν την αποστολή μονάδων σε διάφορα τεχνολογικά sites.


Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι εφαρμογές iOS πρέπει να ενημερωθούν για να φαίνονται σωστά σε ένα iPhone καθώς το ίδιο συνέβη όταν η Apple παρουσίασε τα iPhone 6 και 6 Plus. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ενημερωθούν όλες οι εφαρμογές τους και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά.


The post Η Apple αποκαλύπτει άλλη μια βασική δυσλειτουργία του iPhone X appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε