Το iPhone X αποκλείει αυτόματα τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 31/10/17, 13:57

[ad_1]

Καθώς το iPhone X πλησιάζει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 3 Νοεμβρίου, εξακολουθούμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τη συσκευή και το πώς αυτή θα λειτουργεί.


μηνυμάτων


Μία από τις νεότερες λεπτομέρειες προέρχεται από μια αναφορά του Wired, σχετικά με τη συσκευή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Apple απενεργοποιεί πλέον τις προεπισκοπήσεις ειδοποίησης μηνυμάτων στην αρχική οθόνη κλειδώματος του iPhone X από προεπιλογή.


Από τεχνικής απόψεως, οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν τις προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος και σε προηγούμενα μοντέλα iPhone, αλλά το ίδιο το χαρακτηριστικό δεν ήταν ποτέ ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Τώρα, οι ειδοποιήσεις σχετικά με το iPhone X θα αποκρύπτονται από την οθόνη εκκίνηση και αν υποθέσουμε ότι οι χρήστες θα εγκαταστήσουν το Face ID, αυτό σίγουρα θα είναι κάτι ιδιαίτερα βολικό.


Η προσθήκη αναγνωριστικού προσώπου στο iPhone X σημαίνει ότι όλα τα νέα μηνύματα θα εμφανιστούν αμέσως όταν το τηλέφωνο ξεκλειδωθεί από αυτή τη νέα δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου. Ο ιδιοκτήτης του iPhone X θα πρέπει τεχνικά να κοιτάξει το τηλέφωνό του για να δει τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων του στην οθόνη κλειδώματος ούτως ή άλλως, έτσι ώστε τα μηνύματα να μπορούν να παραμείνουν κρυμμένα από οποιαδήποτε άλλο πρόσωπο.


Αλλά για εκείνους που θέλουν τα μηνύματά τους να εξακολουθούν να είναι ορατά για τα αδιάκριτα βλέμματα, η Apple παρέχει την επιλογή να ενεργοποιήσουν ξανά τις ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος.


Οι ιδιοκτήτες iPhone X, θα πρέπει απλώς να επισκεφτούν την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στα τηλέφωνά τους και στη συνέχεια να μεταβούν στο μενού “Ειδοποιήσεις”. Από εκεί μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τώρα τουλάχιστον ακόμη και οι πιο βαριεστημένοι ιδιοκτήτες iPhone θα αποκτήσουν μια επιπλέον προστασία για την ιδιωτική τους ζωή, χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθούν σε τόσα πολλά μενού.


The post Το iPhone X αποκλείει αυτόματα τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε