Galaxy S9: αφαίρεση υποδοχής ακουστικών, Face ID και διπλή κάμερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 30/10/17, 15:38

[ad_1]

Το iPhone X κυκλοφόρησε, πάει και αυτό. Ποιος έχει κατά παράδοση σειρά τώρα; Φυσικά, η Samsung. Αυτή τη φορά μάλιστα η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας σηκώνει μεγάλο φορτίο στις πλάτες της δεδομένης της επιτυχίας του επετειακού μοντέλου της Apple.


Πολλοί λοιπόν υποστηρίζουν ότι το επερχόμενο Galaxy S9 θα υποβληθεί σε πολλές αλλαγές, μερικές από τις οποίες θα είναι “δανεισμένες” από την Apple.

Galaxy S9


Μια από αυτές είναι η αφαίρεση υποδοχής ακουστικών. Η τακτική αυτή ξεκίνησε από το iPhone 7 πριν από έναν χρόνο και πολλοί ήταν οι κατασκευαστές που το θεώρησαν μια καλή επιλογή με αποτέλεσμα οι νέες γενιές τηλεφώνων να την ακολουθούν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η HTC και η Google ενώ απ’ ότι φαίνεται στην λίστα προστίθεται τώρα και η Samsung.


Ένα δεύτερο “κλεμμένο” χαρακτηριστικό είναι το Face ID που θα βασίζεται σε τεχνολογία 3D ανίχνευσης παρόμοια με αυτή του iPhone X. Να σημειώσουμε ότι τα πρόσφατα μοντέλα της Samsung προσφέρουν ήδη αναγνώριση προσώπου, αλλά το Galaxy S9 θα συμπεριλάβει τους αισθητήρες 3D που χρησιμοποίησε η Apple.


Από την άλλη, δίνονται μεγάλες πιθανότητες και στην χρήση Touch ID στο νέο S9 εφόσον η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του στην οθόνη.


Στο πίσω μέρος του smartphone συναντάμε ένα σύστημα διπλής κάμερας, παρόμοιο με εκείνο της Apple, ενώ διπλή κάμερα θα έχουμε και στο μπροστά μέρος της συσκευής.


Ολοκληρώνοντας, να τονίσουμε ότι ακόμα είναι νωρίς για να αναφέρουμε με σιγουριά κάποια από τις προαναφερθέντες προδιαγραφές. Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερα δεδομένης της κυκλοφορίας στις αρχές του 2018.


The post Galaxy S9: αφαίρεση υποδοχής ακουστικών, Face ID και διπλή κάμερα appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε