Apple: Απολύει υπάλληλο επειδή δημοσίευσε βίντεο του iPhone X πριν την κυκλοφορία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 30/10/17, 13:19

[ad_1]

Η Apple απέλυσε υπάλληλο της όταν η κόρη του άτυχου μηχανικού της εταιρείας ανέβασε στο Youtube ένα hand-on βίντεο του iPhone X πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα προπαραγγελιών.iPhone X


To βίντεο που κυκλοφόρησε από την Brooke Amelia Peterson έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και αφαιρέθηκε μετά από αίτημα της Apple τόσο από το YouTube όσο και από όλους τους υπόλοιπους ιστότοπους που είχε διαδοθεί.


Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι παρόλο που συμμορφώθηκε μετά την απαίτηση της Apple να αφαιρέσει το βίντεο άμεσα, η εταιρία αποφάσισε να απολύσει τον πατέρα της επειδή παραβιάστηκε ένας από τους κανονισμούς.


Προς υπεράσπιση της η Brooke Amelia δήλωσε ότι βιντεοσκόπησε το iPhone X επειδή της αρέσει να ανεβάζει βίντεο στο YouTube και δεδομένου ότι ήδη είχαν ανέβει αρκετά hand-on βίντεο του iPhone X στη πλατφόρμα δεν θεώρησε ότι θα δημιουργήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα στον πατέρα της ο οποίος ήταν ένας από τους μηχανικού που εργάστηκαν πάνω στο επετειακό μοντέλο της Apple.


«Αυτό το αθώο βίντεο ήταν ουσιαστικά μια απαθανάτιση των οικογενειακών μας στιγμών. Η Apple μου ζήτησε να το αφαιρέσω άμεσα όπως και έπραξα. Απ’ ότι φαίνεται όμως η εταιρεία βρίσκει υπαίτιο τον πατέρα μου για το γεγονός και αποφάσισε να τον απολύσει ως τιμωρία. Τελικά, όταν δουλεύεις για την Apple δεν έχει καμία σημασία ποσό καλός είσαι στην δουλειά σου αν παραβιάσεις ένα από τους κανονισμούς της οι οποίοι δεν είναι καθόλου ελαστικοί.» συνέχισε η νεαρή κοπέλα.


Φυσικά, τόσο η Brooke όσο και ο πατέρας της δεν κρατάνε καμία κακία απέναντι στην Apple και την απόφαση της καθώς κατανοούν ότι παραβίασαν ένα από τους κανονισμούς της. Αντιθέτως, θα συνεχίσουν να αγοράζουν τα προϊόντα της.


Η Apple από πλευράς της δεν σχολίασε το γεγονός καθώς δεν επιθυμεί να δημοσιεύει τους εσωτερικούς κανονισμούς της αλλά κρίνοντας από την απόφαση της δεν συγχωρεί καμία παραβίαση ειδικά όταν αφορά τα προιόντα της.




The post Apple: Απολύει υπάλληλο επειδή δημοσίευσε βίντεο του iPhone X πριν την κυκλοφορία appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε