Το Apple Store “πέφτει” μετά την κυκλοφορία του iPhone X

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 28/10/17, 13:24

[ad_1]

Η Apple ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα προπαραγγελιών για το iPhone X με αποτέλεσμα να “πέσει” το Apple Store, σύνηθες φαινόμενο όταν η εταιρεία παρουσιάζει στην αγορά νέα προϊόντα.Apple Store


Το Apple Online Store πρέπει να είχε ήδη δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μέσα σε μόλις λίγες ώρες καθώς η υψηλή ζήτηση για το νέο επετειακό μοντέλο ήταν αναμενόμενη.


Το iPhone X είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη έκδοση iPhone, ειδικά δεδομένης της αναθεώρησης που η Apple έχει εφαρμόσει στο μοντέλο της 10ης επετείου.


Χαρακτηριστικά


Το iPhone X έρχεται με μια οριζόντια bezel-less OLED οθόνη, μια σημαντική αναβάθμιση από την μέχρι τώρα υπάρχουσα οθόνη LCD στα υπόλοιπα iPhone μοντέλα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Apple καθυστέρησε την κυκλοφορία του iPhone X καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε πολλά ζητήματα παραγωγής που την ανάγκασε να διακόψει την απελευθέρωση.


Επίσης, ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ, το Touch ID αντικαταστάθηκε από το Face ID καθώς η Apple απέτυχε να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί στο σύστημα αναγνώρισης προσώπου. Έτσι, η συσκευή διαθέτει μια εγκοπή στην κορυφή της οθόνης, η οποία είναι η έδρα των αισθητήρων 3D, μαζί με άλλους αισθητήρες και της κάμερα FaceTime.


Τέλος, το iPhone X εισάγει μια σειρά από άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός κατακόρυφα τοποθετημένου συστήματος διπλής κάμερας, ενός γυάλινου σώματος για ασύρματη φόρτιση όπως ακριβώς και του iPhone 8 και υποστήριξη χειρονομιών που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το iOS χωρίς home button.


Οι τιμές στο Apple Store ξεκινούν από 999 δολάρια για την έκδοση με αποθήκευση 64GB και φτάνουν τα 1.149 δολάρια για εκείνη που διαθέτει αποθήκευση 256GB.


The post Το Apple Store “πέφτει” μετά την κυκλοφορία του iPhone X appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε