Όλοι περιμένουν το iPhone X της Apple, αλλά πόσοι θα το αγοράσουν τελικά;

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 27/10/17, 16:24

[ad_1]

Είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστεί κανείς από το λαμπερό iPhone X, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες πρόκειται να αγοράσουν ένα από τα πιο προηγμένα κινητά της Apple που έγινε ποτέ.


Apple


Σύμφωνα με το Reuters, μια έρευνα σε 1,112 χρήστες iPhone από τη μεσιτική εταιρεία Bernstein, έδειξε ότι παρόλο που το κοινό θα αγοράσει έναν “ικανοποιητικό” αριθμό iPhone, ο αριθμός αυτός δεν συνάδει με τον γενικό ενθουσιασμό που έχουν επιδείξει έως τώρα οι άνθρωποι για το νεότερο γυαλιστερό προϊόν της Apple.


Οι προπαραγγελίες για το iPhone X ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου ενώ η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 3 Νοεμβρίου.


“Ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το iPhone X φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον πραγματικό αγοραστικό στόχο – 48% των ερωτηθέντων συμφώνησαν ή συμφώνησαν έντονα, ότι ήταν” ενθουσιασμένοι για το iPhone X “, δήλωσε το Bernstein στο Reuters.


Σχεδόν οι μισοί από τους ενθουσιασμένους χρήστες για το επικείμενο iPhone X ωστόσο, δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν πραγματικά στην αγορά ενός.


Δεν είναι σαφές τι είδους απαιτήσεις αγοράς έχει η Apple πραγματικά, από ένα τηλέφωνο που έχει κάνει ένα σημαντικό άλμα τόσο στο κόστος όσο και στην τεχνολογία του. Το iPhone 8 Plus ξεκινά από 799 δολάρια, δηλαδή 200 δολάρια λιγότερα από το μοντέλο του iPhone X των 64 GB (σε αντίθεση με τα 1.149 δολάρια για το μοντέλο των 256 GB). Επιπλέον, το iPhone X έρχεται με τη συναρπαστική αν και αμφιλεγόμενη τεχνολογία σάρωσης προσώπου, Face ID.


Οι “ικανοποιητικές” προβλέψεις αγορές του iPhone X μπορεί να είναι καλά νέα για τις προσδοκίες της Apple. Είναι επίσης απίθανο η εταιρεία να παράγει πάρα πολλά iPhone X, λόγω των προκλήσεων της παραγωγής τους στο πολυεθνικό κινεζικό εργοστάσιο που τα κατασκευάζει.


Η έρευνα αποκάλυψε άλλα καλά νέα για την Apple, αποδεικνύοντας ότι η πίστη των πελατών της “παραμένει εξαιρετικά ισχυρή”. Μόνο το 3% των ερωτηθέντων χρηστών iPhone δήλωσαν ότι η επόμενη αγορά τηλεφώνου τους δεν θα ήταν iPhone.


The post Όλοι περιμένουν το iPhone X της Apple, αλλά πόσοι θα το αγοράσουν τελικά; appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε