Samsung Galaxy S9: Έρχεται τον Φεβρουάριο να ξεπεράσει το iPhone X

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 27/10/17, 14:30

[ad_1]

Τώρα που η Apple αποκάλυψε όλη την νέα της iPhone σειρά του 2017, σειρά έχει η Samsung να παρουσιάσει κάτι νέο στην αγορά. Το βάρος αυτό έρχεται να σηκώσει το επερχόμενο Samsung Galaxy S9.Samsung Galaxy S9


Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα αποτελέσει το πρώτο smartphone της εταιρείας με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Υπάρχουν όμως και πολλές αναφορές που υποστηρίζουν ότι δεν θα δούμε ούτε αυτή τη φορά Touch ID σε Galaxy συσκευή.


Αν και είναι περιορισμένες οι πληροφορίες που διαθέτουμε για το Galaxy S9, οι πιθανότερες εκδοχές είναι δύο: Είτε θα αντιγράψει την προσέγγιση της Apple εγκαθιστώντας στο Galaxy S9 σύστημα αναγνώρισης προσώπου είτε θα παραμείνει στην αρχική απόφαση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.


Τη δεδομένη στιγμή και οι δύο εκδοχές έχουν τις ίδιες πιθανότητες υλοποίησης αν και η Samsung θα μπορούσε να τις συνδυάσει πολύ καλά στο S9 το οποίο θα διαθέτει 3D κάμερες ανίχνευσης, παρόμοιες με εκείνες του iPhone X.


Να σημειώσουμε ότι προηγούμενες φήμες ήθελαν το Galaxy Note 9 που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018 θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια από τις δύο συσκευές θα έχει την πρωτιά.


Τόσο η Apple όσο και η Samsung έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης των αισθητήρων στην οθόνη αλλά εγκατέλειψαν την ιδέα λόγω τεχνικών προβλημάτων. Η Apple μάλιστα καθυστέρησε την κυκλοφορία του IPhone X καθώς χρειάστηκε περισσότερο χρόνο μέχρι να βρει την νέα θέση του Touch ID αλλά τελικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, επέλεξε το Face ID.


Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, πιθανότατα τον Φεβρουάριο.


The post Samsung Galaxy S9: Έρχεται τον Φεβρουάριο να ξεπεράσει το iPhone X appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε