Samsung Galaxy Tab A: Το ιδανικότερο tablet για όλη την οικογένεια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 26/10/17, 19:05

[ad_1]

Η νέα προσθήκη στο Galaxy tablet πορτοφόλιο της Samsung είναι το Galaxy Tab A, ένα φιλικό προς την οικογένεια tablet που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία, αλλά θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2017.Galaxy Tab


Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ομαλές στρογγυλεμένες άκρες και κομψή μεταλλική κορνίζα, το tablet

8,0 ιντσών Galaxy Tab A υπόσχεται να είναι ο νέος σύντροφος της οικογένεια σας.Η Samsung λέει ότι το νέο tablet, το οποίο τροφοδοτείται από το κινητό λειτουργικό σύστημα Android της Google, είναι ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για γονείς, χάρη στην ευκολία χρήσης του. Υπόσχεται να προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να μπορεί να απολαύσει το tablet.


“Στη Samsung, δουλεύουμε συνεχώς για να προσφέρουμε ουσιαστική καινοτομία που ικανοποιεί τους πελάτες μας και τις μοναδικές ανάγκες τους” δήλωσε η Alanna Cotton, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής marketing στην Samsung Electronics America.


Το Galaxy Tab διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, σε συνδιασμό με 2GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 256GB με κάρτες Micro SD. Έρχεται με μια κύρια κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και φλας, καθώς και μια δευτερεύουσα κάμερα 5MP, θύρα USB Type C, Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 802.11 a / b / g / n με υποστήριξη Wi-Fi Direct. Η μπαταρία είναι 5.000mAh και θα διαρκέσει έως και 14 ώρες.


Μπορείτε να το αποκτήσετε σε μαύρη ή ασημένια απόχρωση από τη 1 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει και επίσημα. Κοστολογείται στα 229, 99 δολάρια και προσφέρει νέες δυνατότητες όπως Kids Mode και το Samsung Kids, τα οποία δίνουν πρόσβαση στα παιδιά σε περισσότερα από 5.000 παιχνίδια.

The post Samsung Galaxy Tab A: Το ιδανικότερο tablet για όλη την οικογένεια appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε