Νέο εργαλείο Slack επιτρέπει στους συνεργάτες να ελέγχουν τον υπολογιστή σας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 26/10/17, 13:22

[ad_1]

Η συνεργατική πλατφόρμα εργασίας Slack μόλις ανακοίνωσε την προσθήκη μιας από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες: ένα νέο εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης, το οποίο επιτρέπει στους συβεργάτες σας να ελέγχουν την οθόνη σας.


συνεργάτεςΤο Slack συνήθιζε να επιτρέπει στους χρήστες που είναι σε κλήση να μοιράζονται οθόνες με άλλους συνεργάτες, αλλά τώρα, οι χρήστες Slack μπορούν επίσης να επιτρέψουν σε άλλους συνεργάτες να αλληλεπιδρούν με την οθόνη τους με πολλούς τρόπους, όπως η πληκτρολόγηση, η σχεδίαση και η επεξεργασία στην οθόνη.


Για να βελτιώσει την ικανότητά του για κοινή χρήση οθόνης, το Slack απέκτησε το λογισμικό συνεργάσιμου χώρου εργασίας Screenhero το 2014 και έχει μετακινήσει διαδοχικά τις διαδραστικές δυνατότητες του Screenhero στις επίσημες εφαρμογές Slack και στους πελάτες του. Τώρα, η ολοκλήρωση είναι πλήρης και το Slack λέει ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Screenhero την 1η Δεκεμβρίου.


Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση για τους χρήστες που εξακολουθούν να είναι ενεργοί στο Screenhero, το Slack θα προσφέρει μια δοκιμή 60 ημερών για όσους δεν έχουν ήδη πληρωμένο λογαριασμό Slack.


Η ενεργοποίηση αυτής της νέας διαδραστικής ικανότητας αλληλεπίδρασης οθόνης στο Slack φαίνεται πολύ απλή. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Slack, απλά θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί “Έλεγχος κοινής χρήσης της οθόνης”, το οποίο θα δώσει στη συνέχεια σε κάθε συμμετέχοντα στην κλήση τον δικό του κέρσορα. Τώρα μπορούν να πληκτρολογήσουν, να επεξεργαστούν και να σχεδιάσουν στην κοινή οθόνης.


The post Νέο εργαλείο Slack επιτρέπει στους συνεργάτες να ελέγχουν τον υπολογιστή σας appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε