9+1 tech νέα της επικαιρότητας που πρέπει να γνωρίζεις!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 25/10/17, 17:43

[ad_1]

tech


Για να μην σε πιάσει κανένας αδιάβαστο πάνω στη tech επικαιρότητα παρακάτω θα βρεις τα 10 πιο hot νέα αυτής της περιόδου…



  1. Η Apple εξαγόρασε (άγνωστο το ποσό) την εταιρεία ασύρματης φόρτισης, PowerbyProxy.

  2. Το Twitter ανακοίνωσε ορισμένες αλλαγές σχετικά με την διαφάνεια των διαφημίσεων. Θα είναι πλέον εμφανές στους χρήστες ποιες πολιτικές διαφημίσεις εξαγοράστηκαν από την πλατφόρμα καθώς και η ταυτότητα των αγοραστών.

  3. Δύο πρώην μηχανικοί της Uber υπέβαλαν καταγγελίες κατά της εταιρείας που αφορούσαν αθέμιτες αμοιβές.

  4. Η Apple δήλωσε ότι το iPhone X θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου.

  5. Ο κατασκευαστής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, AMD, επέστρεψε στην κερδοφορία κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία σημείωσε καθαρό εισόδημα ύψους 71 εκατ. δολαρίων. Η τιμή της μετοχής της όμως μειώθηκε στο 10% μετά το αδύναμο τέταρτο τρίμηνο.

  6. Η Google ενημέρωσε το Google Assistant δίνοντας έμφαση στα παιδιά. Η νέα έκδοση λογισμικού φέρνει πάνω από 50 νέα παιχνίδια και τραγούδια για τα παιδιά. Θα είναι διαθέσιμα σε Google Home συσκευές καθώς και Android phones και tablets.

  7. Η Microsoft αποκάλυψε υπηρεσία Azure Container Service, μια νέα υπηρεσία για την πλατφόρμα υπολογιστών του cloud Azure.

  8. Τα γυαλιά Snap ήταν εμπορική αποτυχία, με εκατοντάδες χιλιάδες μονάδες να μένουν στα ράφια των καταστημάτων.

  9. Η νέα έρευνα της Apptopia μελέτησε τις επιπτώσεις του iOS 11 στο App Store. Διαπιστώθηκε ότι, κατά μέσο όρο, οι λήψεις εφαρμογών αυξήθηκαν κατά 1,747% και οι λήψεις παιχνιδιών κατά 792%.

  10. Η Amazon έδωσε στο app store της μια οπτική αναθεώρηση, με περισσότερη έμφαση στο Amazon Coins, το εικονικό νόμισμα της εταιρείας.


Have a nice tech-day!



The post 9+1 tech νέα της επικαιρότητας που πρέπει να γνωρίζεις! appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε