Microsoft: “Το Surface Book 2 είναι καλύτερο από το Apple MacBook.”

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 22/10/17, 15:52

[ad_1]

H Microsoft παρουσίασε το Surface Book 2 την προηγούμενη εβδομάδα σε μια ανακοίνωση που συνέπεσε με την κυκλοφορία του Fall Creators Update, και τώρα η εταιρεία έχει ξεκινήσει το επιθετικό μάρκετινγκ για να δείξει στον κόσμο πόσο σπουδαίες είναι οι νέες συσκευές. Surface Book 2


Σε πρόσφατη δήλωση του ο Yusuf Mehdi, επικεφαλής συσκευών και υπηρεσιών της Microsoft, τόνισε ότι το Surface Book 2 συνδυάζει «δύναμη, βέλτιστο σχεδιασμό και ευελιξία» επαινώντας παράλληλα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας που φτάνει τις 17 ώρες. Συνεχίζοντας τόνισε ότι οι κατασκευαστικές συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με την δόμηση μιας μπαταρίας που προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και το Surface Book 2 τη διαθέτει χωρίς να μάλιστα να χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια.


Ο Yusuf Mehdi επαίνεσε και τον δημιουργικό σχεδιασμό του Surface Book 2 δίνοντας έμφαση στην οθόνη αφής και την υποστήριξη για Surface Pen και Surface Dial ως τους κύριους λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει από το Apple MacBook.


«Κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά του Surface δεν τα συναντάμε στο MacBook. Η σειρά μας αυτή αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και δημιουργικής εργασίας. Προσπαθούμε πάντα να πηγαίνουμε την Surface σειρά ένα βήμα παραπέρα.» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Μιλώντας για το μέλλον των συσκευών σύμφωνα με το όραμα της Microsoft ο Yusuf Mehdi επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκαταλείψουν την Surface σειρά. Αυτό έρχεται ως απάντηση σε όσους αναλυτές πρότειναν η Microsoft να σταματήσει την κυκλοφορία της σειράς και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο cloud και το λογισμικό.


The post Microsoft: “Το Surface Book 2 είναι καλύτερο από το Apple MacBook.” appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε