Φορητή ηλιακή κουζίνα, μαγειρεύει οικονομικά και οικολογικά

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 18/10/17, 18:02

[ad_1]

ηλιακήΚατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία GoSun εισήγαγε ένα τρόπο μαγειρέματος, που σας συντροφεύει στις υπαίθριες εξορμήσεις σας, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια για να σας επιτρέψει να μαγειρέψετε όπου και αν βρίσκεστε. Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον συσκευή μαγειρέματος αναβαθμίστηκε με τη μορφή του GoSun Go, ενός εξαιρετικού φορητού κουτιού ηλιακής ενέργειας που αναζητά σήμερα χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter.


Η ηλιακή ηλεκτρική κουζίνα είναι φαινομενικά ελαφριά και συμπαγής, καθιστώντας την ιδανική για ταξίδια, κάμπινγκ στο ύπαιθρο και πικ νικ. Όπως και ο προκάτοχός της, χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να μαγειρέψει τα φαγητά σας στον ατμό ή να ψήσει σχεδόν οτιδήποτε θέλετε, στον ειδικά σχεδιασμένο σωλήνα της σε περίπου 30 λεπτά. Επιπλέον παραμένει πάντα δροσερό στην αφή, ακόμα και κατά τη διάρκεια που μαγειρεύει το φαγητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε το GoSun Go χωρίς να κινδυνεύετε να καείτε.


Όσοι κάνουν κάμπινγκ μπορούν επίσης και να το χρησιμοποιήσουν για να βράσουν νερό, έτσι μπορούν να έχουν φρέσκο πόσιμο νερό, αλλά και να ετοιμάσουν ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι χάρη στην ενέργεια του ήλιου. Το GoSun Go, έχει ήδη συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για να προχωρήσει σε παραγωγή, πριν ακόμα τελειώσει η προθεσμία της καμπάνιας του στο Kickstarter.


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες , ανατρέξτε στη σελίδα GoSun Go’s του Kickstarter και δείξτε έμπρακτα την υποστήριξή σας με μία δωρεά.


The post Φορητή ηλιακή κουζίνα, μαγειρεύει οικονομικά και οικολογικά appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


[ad_2]

Source link

Αν σου άρεσε κάνε