Arusoft UHD Blu-ray rip; Λογισμικό αποκρυπτογραφεί AACS 2

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 00:35

[ad_1]

Arusoft: Μια Ρώσικη εταιρεία κυκλοφόρησε μια Windows εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει rip σε δίσκους UHD Blu-ray. Το νέο εργαλείο, ονομάζεται DeUHD, υποστηρίζει επί του παρόντος έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων δίσκων, αλλά είναι η πρώτη διαθέσιμη εφαρμογή στο εμπόριο εφαρμογή που μπορεί να αποκρυπτογραφήσει δίσκους AACS 2.0.


Παρόλο που δεν υπάρχει έλλειψη ταινιών στο Διαδίκτυο, το περιεχόμενο εξαιρετικής ευκρίνειας είναι συχνά πολύ δύσκολο να βρεθεί.Arusoft UHD Blu-ray rip


Όχι μόνο γιατί τα μεγέθη των αρχείων είναι τεράστια, αλλά και γιατί η προστασία του περιεχομένου είναι πολύ καλύτερη από αυτή που εφαρμόζεται σε κανονικό περιεχόμενο. Τα UHD Blu-ray με την ισχυρή τους κρυπτογράφηση AACS 2, υπήρξαν εδώ και αρκετό καιρό στόχος των πειρατών αλλά έπρεπε πρώτα να τα παραβιάσουν.


Φέτος όμως σημειώθηκαν μερικές σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, καθώς για πρώτη φορά άρχισαν να διαρρέουν ηλεκτρονικά πλήρη αντίγραφα UHD Blu-Ray Discs. Παρόλο που δεν έγινε γνωστός ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το rip, ήταν ένα σημαντικό ορόσημο, όπως επίσης σημαντική είναι και η κυκλοφορία της Ρώσικης εταιρείας Arusoft που διέθεσε το εργαλείο DeUHD. Η εταιρεία αναφέρει ότι το λογισμικό της μπορεί να σπάσει την προστασία δίσκων UHD Blu-ray.


“Είναι ένα εργαλείο για να αποκρυπτογραφήσετε δίσκους UHD, και να αφαιρέσετε τις προστασίες AACS 2.0”, αναφέρει η εταιρεία.


“Το DeUHD λειτουργεί στο παρασκήνιο για να ενεργοποιήσει αυτόματα την πρόσβαση ανάγνωσης του περιεχομένου μιας ταινίας 4K UHD αμέσως μόλις εισαχθεί στη μονάδα δίσκου. Μπορεί επίσης να αντιγράψει το δίσκο στον σκληρό σας δίσκο σαν ένα φάκελο ή σε αρχείο ISO. Μετά μπορείτε να το αναπαράγετε στο UHD player σας.”


Το λογισμικό λειτουργεί σε όλα τα πρόσφατα λειτουργικά συστήματα των Windows και είναι συμβατό με περιορισμένο αριθμό μονάδων UHD, συμπεριλαμβανομένων των LG WH16NS60 και Buffalo BRUHD-PU3.


Η λίστα των υποστηριζόμενων Blu-ray UHD δεν είναι μεγάλη αλλά περιλαμβάνει μερικές δεκάδες δημοφιλείς ταινίες όπως τις: John Wick: Chapter 2, Passengers, και Terminator Genisys. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές νέες ταινίες προστίθενται σε τακτική βάση.


Περισσότερες πληροφορίες για το εργαλείο


Και η ιστοσελίδα του project. H τιμή του λογισμικού φτάνει αυτή τη στιγμή τα 200 ευρώ…


The post Arusoft UHD Blu-ray rip; Λογισμικό αποκρυπτογραφεί AACS 2 appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε