Fitbit Ionic Smartwatch: Η Κυκλοφορία και οι δυσλειτουργίες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 02/10/17, 15:43

[ad_1]

H Fitbit κυκλοφόρησε επίσημα το τελευταίο της smartwatch, Ionic, και απ’ ότι φαίνεται δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχαν οι καταναλωτές για αυτό. Ionic


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Fitbit έφερε στην αγορά ένα σωστό smartwatch, συγκεκριμένα από το 2016 με το Blaze. Αν και αποτελούσε μια εξαιρετική συσκευή, δύο χρόνια μετά η τεχνολογία έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να μην αποτελεί πλέον επαναστατικό προϊόν.


Το 2016 το Blaze ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Αλλά όταν μένεις στο περιθώριο για αρκετό καιρό, φυσικό επόμενο οι υπόλοιπες εταιρείες να καλύπτουν την διαφορά.


Όσον αφορά το Fitbit Ionic, πρόκειται για ένα όμορφο και ενδιαφέρον κατασκεύασμα που όμως μοιάζει με αναβάθμιση του Blaze και τίποτα περισσότερο.


Σύμφωνα με αναφορές καταναλωτών, το Fitbit Ionic παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα με το Blaze. Αρχικά, πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αυτόματο συγχρονισμό του smartwatch με το τηλέφωνο.


Επίσης, οι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον συγχρονισμό της μουσικής, ο οποίος αποτελεί μια νέα λειτουργία.


Το Ionic παρουσιάζει δυσλειτουργίες με το λειτουργικό σύστημα iOS 11 ενώ πολύ πιθανό να μην υποστηρίζεται και ένας μεγάλος αριθμός συσκευών Android.


Η υποστήριξη Fitbit πιθανότατα να έχει πλημμυρίσει από αιτήματα και η απάντηση που δίνει στους χρήστης είναι η εξής: «Αναβαθμίστε το firmware, αφαιρέστε και προσθέστε ξανά το tracker.» Η απάντηση αποτελεί τραγική ειρωνεία δεδομένου ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν καν να συνδέσουν το τηλέφωνο με το smartwatch, πόσο μάλλον να το αναβαθμίσουν.


Τέλος, το νέο Fitbit Ionic κυκλοφόρησε την Κυριακή οπότε αναμένουμε να δούμε τα μέτρα που θα λάβει η εταιρεία για να επιλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν.


The post Fitbit Ionic Smartwatch: Η Κυκλοφορία και οι δυσλειτουργίες appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε