Δημιουργήστε ένα 3D μοντέλο του προσώπου σας από μια selfie

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 18/09/17, 15:35

[ad_1]

Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Nottingham (UK) έχει αναπτύξει μια τεχνητή νοημοσύνη που είναι σε θέση να μετατρέψει μια selfie δύο διαστάσεων σε ένα 3D μοντέλο.


selfie


Το εργαλείο λειτουργεί και με παλιές εικόνες, ακόμα και με φωτογραφίες. Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να δοκιμάσετε ένα demo του λογισμικού. Η λειτουργία είναι πολύ απλή. Ανεβάζετε μία selfie φωτογραφία σας και θα δείτε αυτόματα τα αποτελέσματα. Αν πάλι θέλετε πρώτα να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του λογισμικού χωρίς να ανεβάσετε μία selfie σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έτοιμες φωτογραφίες προσώπων που υπάρχουν ήδη στην ιστοσελίδα.


Η συγκεκριμένη τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί και με παλιές εικόνες και σε ασπρόμαυρες. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την φωτογραφία του παππού σας.


Και με αυτόν το ρυθμό ανάπτυξης της τεχνολογίας μην παραξενευτείτε αν δείτε στα γεράματα σας τα εγγόνια σας να παίρνουν τις φωτογραφίες σας που έχετε τραβήξει με το νέο IPhone X, και τις μετατρέψουν σε 3D virtual reality ταινία.


The post Δημιουργήστε ένα 3D μοντέλο του προσώπου σας από μια selfie appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε