Νέα πληκτρολόγια για gamers από την Logitech

Νέα πληκτρολόγια για gamers από την Logitech

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UPD 14:30 Δημιουργία 19/08/19, 14:23

TAGS

Η Lopgitech παρουσιάζει δύο νέα πληκτρολόγια. Πρόκειται για το Logitech G915 Lightspeed, που είναι ένα ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο, ενώ το G815 LightSync είναι η ενσύρματη έκδοσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Logitech, τα δύο νέα πληκτρολόγια υπόσχονται μεγαλύτερη ευελιξία, άνεση και ταχύτητα στους gamers, καθώς έχει γίνει χρήση νέων πλήκτρων και μηχανισμών, με τα πλήκτρα να είναι καλύτερα ζυγισμένα, να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα κατά 25% στις εντολές του χρήστη, ενώ το βάρος τους είναι περίπου το μισό από εκείνο που έχουν τα πλήκτρα σε ένα συνηθισμένο μηχανικό πληκτρολόγιο.

Ο έμπειρος gamer καλείται να επιλέξει ανάμεσα στις διαμορφώσεις GL Linear, GL Tactile και GL Clicky, ανάλογα με το στιλ παιχνιδιού, με την πρώτη να προσφέρει απαλή ανατροφοδότηση, η δεύτερη μια άμεση πληροφόρηση, ενώ η τρίτη φέρνει και ηχητική ανάδραση σε όλη την gaming εμπειρία. Στην περίπτωση του ασύρματου πληκτρολογίου, G915, η Logitech αναφέρει ταχύτητα απόκρισης στο 1 ms, ενώ η αυτονομία του επαρκεί για 135 ημέρες 8άωρου gaming κάθε ημέρα.

Τα δύο πληκτρολόγια της Logitech έχουν πάχος που δεν ξεπερνά τα 22 χιλιοστά, μπορούν να υποστηρίξουν την αποθήκευση των προτιμήσεων χρήσης μέχρι και πέντε διαφορετικών χρηστών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την υποστήριξη μακροεντολών, υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού πέντε διαφορετικών πλήκτρων για άμεση εντολή κατά τη διάρκεια της δράσης ενός παιχνιδιού. Φυσικά, από ένα gaming πληκτρολόγιο δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιλογή της προσωποποιημένης λειτουργίας του φωτισμού του, η οποία γίνεται από τον χρήστη με τη βοήθεια του συνοδευτικού λογισμικού της Logitech.

Τα δύο νέα πληκτρολόγια της Logitech είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία, με την ασύρματη έκδοση να κυμαίνεται σε ενδεικτική τιμή κοντά στα 250 ευρώ, ενώ το μοντέλο G815 αναμένεται να είναι και το πιο προσιτό από τα δύο νέα μέλη της οικογένειας των μηχανικών πληκτρολογίων της εταιρείας, καθώς η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Αν σου άρεσε κάνε