Συναισθηματικά φορτισμένη η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Robin Williams

Συναισθηματικά φορτισμένη η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Robin Williams

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 15:56 Δημιουργία 02/07/18, 15:39

Μια... γλυκόπικρη γεύση και πολλή συναισθηματική φόρτιση άφησε στους φίλους του Robin Williams, η χολιγουντιανή πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του HBO «Robin Williams: Come Inside My Mind» (Ρόμπιν Γουίλιαμς: Μπες στο μυαλό μου).

Οι Billy Crystal και David Steinbergκ, που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως stand up κωμικοί όπως και ο Robin Williams, ήταν παρουσιαστές της εκδήλωσης. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Patricia Arquette, Bonnie Hunt, Bob Saget, Ray Romano, Kevin Nealon, Eddie Griffin.

«Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ σερβιρίστηκαν τα αγαπημένα επιδόρπια του ηθοποιού, key lime πίτα και μακαρόν σοκολάτας. Τα τραπέζια ήταν διακοσμημένα με στρατιωτάκια φιγούρες, που ήταν αγαπημένα του Robin», ανέφερε καλεσμένος στο Page Six.

Το ντοκιμαντέρ για τον Robin Williams, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2014 σκηνοθετήθηκε από την Marina Zenovich δημιουργό πριν από δέκα χρόνια της ταινίας για τον Roman Polanski με τίτλο «Roman Polanski: Wanted and Desired».

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνεται ανέκδοτο υλικό με συνεντεύξεις και ηχογραφήσεις του Γουίλιαμς αλλά και κοντινών του προσώπων.

Ο ίδιος ο Γουίλιαμς είναι αφηγητής στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας και μιλούν γι’ αυτόν οι συνάδελφοί του, Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, Steve Martin και ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, David Letterman.

Στην ταινία ο κωμικός λέει ότι «το stand-up είναι επιβίωση».

«Για μένα, αυτή είναι η τζαζ, αυτό είναι που έχω να κάνω», αναφέρει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, στο οποίο προβάλλονται στιγμιότυπα του Williams στη σκηνή απ' όλη την καριέρα του.

Στο τρέιλερ παρουσιάζεται ο Williams να αντιμετωπίζει τον φόβο της εγκατάλειψης που προερχόταν από την παιδική του ηλικία και περιλαμβάνεται μια συζήτηση για τη χρήση ναρκωτικών και φωνητικών μηνυμάτων που άφησε σε φίλους, όπως ο Billy Crystal. Ο Williams παραδέχεται στο βίντεο ότι έδινε έναν αγώνα «μερικές φορές για να ξεφύγει από τα πάντα και μερικές φορές για να αντιμετωπίσει τα πάντα».

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 16 Ιουλίου.

Αν σου άρεσε κάνε