Η Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου (photos)

Η Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου (photos)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 13:16 Δημιουργία 04/06/18, 13:46

«Ένιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματά μου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, υποδεχόμενος στο προεδρικό μέγαρο την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα, με το τραγούδι «Fuego» στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη την Ελένη Φουρέιρα, την ομάδα της και τη διεύθυνση του ΡΙΚ για τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, τονίζοντας ότι η Κύπρος προβλήθηκε παγκόσμια και ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή της στη Eurovision.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο γιατί την Κύπρο την αγαπάμε ιδιαίτερα».

«Χαίρομαι πάρα πολύ αν τα καταφέραμε έστω και λίγο μαζί με το ΡΙΚ να κάνουμε μια Ευρώπη να μιλάει για την Κύπρο», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος». «Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ», σημείωσε.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς που μας εμπιστευθήκατε», ανέφερε.

Την Ελένη Φουρέιρα συνόδευαν στην συνάντηση ο συνθέτης του τραγουδιού, Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου (photos)
Αν σου άρεσε κάνε