Μ. Ιωαννίδης: Εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Ζωγράφου των Χρωμάτων

Μ. Ιωαννίδης: Εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Ζωγράφου των Χρωμάτων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 14:13 Δημιουργία 27/06/22, 13:48
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την Πέμπτη,19 Μαΐου 2022,πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Ζωγράφου των Χρωμάτων, Μάνου Ιωαννίδη, στην «THE BLENDER GALLERY» που βρίσκεται επί της οδού Ζησιμοπούλου 4 στη Γλυφάδα.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αξιότιμος Περιφερειάρχης Κρήτης κος. Αρναουτάκης Σταύρος, ο οποίος περιγράφοντας το έργο του καλλιτέχνη ανέφερε μεταξύ των άλλων την περίφημη ρήση του Vincent van Gogh «Ονειρεύομαι ότι ζωγραφίζω και μετά ζωγραφίζω ότι ονειρεύομαι».

Την εκδήλωση συντόνισε ο καταξιωμένος καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κος. Στεφανίδης Μάνος, ο οποίος χαρακτηρίζει τον ζωγράφο ως «μανιακό προσωπογράφο αλλά κατά βάθος ευαίσθητο και οξυδερκή ψυχογράφο».

Χαιρετισμό επίσης απηύθηνε η κα. Χαρίση Κλέλια, Διευθύντρια Λόγου & Τέχνης UNESCO Πειραιώς & Νήσων και καταξιωμένη δημοσιογράφος του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης η οποία απένειμε στον καλλιτέχνη και τιμητικό έπαινο για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής καθώς και από άλλους σημαντικούς τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας έδωσαν το παρόν.

«Ποδοσφαιριστές»

Μάνος Στεφανίδης, Μάνος Ιωαννίδης, ΘεόδωροςΕλιόγλου

Ο κος Γιάννης Τασιόπουλος με τον κο Θεόδωρο Ελιόγλου, στο βάθος ο κος Παναγιώτης Κουρουμπλής

Η κα Κλέλια Χαρίση

Πορτραίτο της κας Βίκυς Μαρκίδου

Αν σου άρεσε κάνε