Ένας χρόνος μουσείο Γουλανδρή: Ελεύθερη με προκράτηση είσοδος την Κυριακή 4/10

Ένας χρόνος μουσείο Γουλανδρή: Ελεύθερη με προκράτηση είσοδος την Κυριακή 4/10

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:09 Δημιουργία 17/09/20, 15:56

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου από τα εγκαίνια του νέου μουσείου Β&Ε Γουλανδρή, το οποίο θα υποδεχθεί τους επισκέπτες με ηλεκτρονική προκράτηση, δωρεάν είσοδο και διευρυμένο ωράριο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υλικό από την πορεία της κατασκευής του νέου μουσείου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς ενώ θα μπορούν να περιηγηθούν και στο μεγάλο εκθεσιακό BΑΖΑΑR που αφορά στη δραστηριότητα του ιδρύματος από το 1979 έως σήμερα, με εκπτώσεις έως 70%.

«Ο χρόνος που πέρασε, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει κατακλείδα αλλά και προοίμιο ταυτόχρονα. Θα είναι το τέλος των δυσοίωνων συμβάντων και η αρχή μιας νέας εποχής που θα μας επαναφέρει στην τροχιά της κανονικότητας.Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά του ονείρου των Ιδρυτών, θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να συνεχίσει να χτυπά δυνατά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου επετειακού χρόνου», ανέφερε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Κυριάκος Κουτσομάλλης.

Το ίδρυμα Γουλανδρή εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και διασποράς του Covid - 19:

«Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή υποδέχεται το κοινό του με ασφάλεια, έχοντας λάβει μία σειρά από απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και τη διασφάλιση της ευχάριστης εμπειρίας των επισκεπτών του. Έτσι, η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο μουσείο και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν χρήση του αντισηπτικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Στο μουσείο λειτουργεί κλιματισμός ανοικτού κυκλώματος και το κτήριο απολυμαίνεται και καθαρίζεται τακτικά. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων εντός των χώρων, την αποφυγή του συνωστισμού, και τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών. Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ακυρώνονται ανέπαφα κατά την είσοδο στο Μουσείο».

Αν σου άρεσε κάνε