Έβγαλαν «μαχαίρια» ΝΔ-ΚΙΝΑΛ - «Μυρίζει» εκλογές στη Βουλή

Έβγαλαν «μαχαίρια» ΝΔ-ΚΙΝΑΛ - «Μυρίζει» εκλογές στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:27 Δημιουργία 26/02/19, 14:22

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ολοένα και πασοκοποιείται, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ βγάζουν «μαχαίρια», με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπάει «κόκκινο» εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Ενδεικτικό το σημερινό επεισόδιο στη Βουλή, όπου ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στα δύο κόμματα, με αφορμή την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων.

Απαντώντας στα «πυρά» του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Δένδιας τόνισε πως τον τελευταίο καιρό η παράταξη της κυρίας Γεννηματά έχει στοχεύσει τη ΝΔ «και όπου λέει άσπρο λέει μαύρο».

«Τον τελευταίο καιρό τους παρακολουθούμε με ένα χαμόγελο, γιατί έχουν εφεύρει περίεργες θεωρήσεις. Η υπαρξιακή αγωνία κάθε κόμματος είναι συμπαθής, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται με επιθετικότητα εναντίον ενός άλλου κόμματος», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Παρεμβαίνοντας, ο Νίκος Ξυδάκης υποστήριξε πως την περίοδο αυτή έχει πάψει κάθε ενασχόληση του ΚΙΝΑΛ με νομοσχέδια για εποικοδομητικές προτάσεις «και μπαίνουμε στη φάση των προεκλογικών χαρακωμάτων».

Τότε το λόγο πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ: «και ο πολιτικός σας λόγος τι είναι ; Πολυτελείας. Που δίνει όλη όλη την ευχέρεια στην κυβέρνηση να κάνει περιπάτους σε θέματα που θα έπρεπε να βρίσκει αντιστάσεις. Όχι αυτά σε εμάς», είπε ο ίδιος.

Αν σου άρεσε κάνε