«Σφυροκόπημα» Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

«Σφυροκόπημα» Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:06 Δημιουργία 07/02/19, 17:00

Τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και εις βάρος των ΑΝΕΛ έστρεψε την Πέμπτη ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Βουλή, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας όπου συζητείται το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως «εσείς δεν λέγατε πως ένας απλός κεντροδεξιός είναι ο κ. Καμμένος; Φάτε το προδότες τώρα για να μάθετε με ποιους συνεργάζεστε».

«Το ψεύδος είναι αυταπόδεικτο» είπε. «Είπε φοβερές ανακρίβειες ο κ. Καμμένος ότι τάχα μου δεν μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση το καλοκαίρι όταν υποβάλαμε την πρόταση μομφής. Όταν ο κ. Καμμένος απέσυρε την στήριξη, ο Τσίπρας αναγκάστηκε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Τι θα γινόταν τον Ιούνιο; Εάν έφευγε τότε, θα αναγκαζόταν να ζητήσει τότε ψήφο εμπιστοσύνης.

Όμως δεν είχε προλάβει να κλείσει συμφωνία με Κουντουρά και Παπακώστα. Η Κουντουρά δύο μέρες μετά είχε κάνει την δήλωση ότι ποτέ δεν θα ψήφιζε τις Πρέσπες και η Παπακώστα ψήφισε την πρόταση μομφής. Άρα τον Ιούνιο 2018 θα είχε πέσει και δεν θα είχε υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης

Ο ίδιος επίσης θύμισε στον Πάνο Καμμένο ότι στις 11 Ιουλίου 2018 «η πρόσκληση για να μπει ως παρατηρητής η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ έχει την υπογραφή του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι δυνατόν να υπογράφει μια πρόκληση, και αυτή να είναι προδοτική συμφωνία; Κανονικός τραγέλαφος που μόνο η Πρώτη Φορά Αριστερά θα μπορούσε να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία».

Αν σου άρεσε κάνε