Μεταγραφή-βόμβα: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσχωρεί στους ΑΝΕΛ;

Μεταγραφή-βόμβα: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσχωρεί στους ΑΝΕΛ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:26 Δημιουργία 05/02/19, 09:36

Κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Βουλής ότι μια νέα μεταγραφή είναι στα σκαριά. Αυτή τη φορά πρόκειται για προσχώρηση ενός ανεξάρτητου βουλευτή στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο χρόνος ζωής της οποίας μετράει αντίστροφα.

Δια της εις ατόπου απαγωγής, ο ανεξάρτητος βουλευτής που είναι πιθανότερο να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση είναι ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή.

Για την ακρίβεια, οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι προς... μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και, τέλος, απομένει ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει η προσχώρηση του βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, που πόνταρε στην καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια, κι έχασε, φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα, ώστε διασώσει το πολιτικό του μέλλον. Αν όμως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί μεταγραφής, τότε θα πρόκειται για μια ακόμα λανθασμένη κίνηση από πλευράς του. Το κύκνειο άσμα ενός απεγνωσμένου πολιτικού...

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του OPEN, έδωσε άφεση αμαρτιών στο Χρυσαυγίτη βουλευτή, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει συζήτηση μαζί του, αν και πήρε αποστάσεις από παρελθόν του κ. Κουκούτση λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο...πρόσθεσε όμως με νόημα, ότι δε έχει δεί και διαπιστώσει από πλευράς του Δ. Κουκούτση κινήσεις που να τον εντάσσουν στους ναζί.

«Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά, είπε ο Πάνος Καμμένος. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».




Αν σου άρεσε κάνε