Τράπηκε σε φυγή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από ομιλία στα Γρεβενά

Τράπηκε σε φυγή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από ομιλία στα Γρεβενά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:01 Δημιουργία 04/02/19, 11:47

Αποχώρησε και, μάλιστα, εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, από εκδήλωση στα Γρεβενά, υπό τον ήχο των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του για το Σκοπιανό, καθώς και για τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Ο Χρήστος Μπγιάλας, που πρόσφατα είχε κηρυχθεί ως... ανεπιθύμητος στην περιοχή ενώ είχε δεχθεί εκ νέου αποδοκιμασίες, ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Σύμφωνα με το grevenalike, ο κ. Μπγιάλας άρχισε να μιλάει για το έργο του καθώς και για το υπό ανέγερση κτίριο που θα στεγάσει τη Σχολή Αστυφυλάκων των Γρεβενών, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό.

Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τον εγκαλούν για προεκλογικού τύπου αναφορές, ενώ αρκετοί ξεσηκώθηκαν και ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και τη Συνθήκη των Πρεσπών.

Εν τέλει, εκνευρισμένος, ο Χρήστος Μπγιάλας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μικρόφωνο και να βγει εκτός της αίθουσας, προτού ολοκληρώσει την ομιλία του.




Αν σου άρεσε κάνε