Ο Τσίπρας τρέμει τις αποκαλύψεις Καμμένου, τονίζει η ΝΔ

Ο Τσίπρας τρέμει τις αποκαλύψεις Καμμένου, τονίζει η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:06 Δημιουργία 31/01/19, 19:58

Στην αντεπίθεση κατά της κυβέρνησης πέρασε την Πέμπτη η ΝΔ, μετά από τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για τις συνεχιζόμενες απειλές που κάνει προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Σε σχετική ανακοίνωση, το κόμμα του Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζει πως «όα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ».

Ακόμα, από την αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζεται ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος.

Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι» καταλήγει η ΝΔ.

Εριστική η απάντηση της κυβέρνησης

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν πως «στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για "συναινετικό διαζύγιο". Μετά μιλούσε για «σικέ διαζύγιο». Στη συνέχεια για "διαζύγιο συναλλαγής". Σήμερα, μιλά για "διαζύγιο εκβιασμών"».

«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή» ανέφεραν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Αν σου άρεσε κάνε