Ο Ζάεφ τιτιβίζει με hastag «Μακεδονία»

Ο Ζάεφ τιτιβίζει με hastag «Μακεδονία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:52 Δημιουργία 28/01/19, 10:49

Αφότου η Συμφωνία των Πρεσπών επικυρώθηκε από την ελληνική Βουλή, ο Ζόραν Ζάεφ τιτιβίζει και η εγχώρια πολιτική σκηνή τρελαίνεται!

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αποφεύγει την προσθήκη του προσδιορισμού «Βόρεια» δίπλα από το όνομα «Μακεδονία», επιβεβαιώνοντας τους πολιτικούς παράγοντες που επισημαίνουν ότι η Συμφωνία που εγκρίθηκε από μία συμμαχία προθύμων φέρει «σκοτεινά» σημεία, τα οποία θα βγαίνουν σταδιακά στο «φως».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μόλις πέρασε, ο Ζάεφ έκανε τρεις αναρτήσεις στο Twitter, «ξεχνώντας» το «Βόρεια».

Στην πρώτη για την παγκόσμια ημέρα μνήμης για το Ολοκαύτωμα, ο ίδιος απέτινε φόρο τιμής στους «7.200 Εβραίους από την Μακεδονία», που υπήρξαν θύματα του ναζισμού.

Στη δεύτερη, με την οποία αναφέρθηκε σε επενδύσεις και μισθούς, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε εκ νέου τον όρο «Μακεδονία» και μάλιστα ως hashtag.

Στην τρίτη, δήλωσε ότι «η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου».

Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος… συνεχίζει τα παραληρήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ζάεφ είναι προκλητικός και ότι η υπόθεση με τα Σκόπια ήταν απλά μία «οικονομική μπίζνα».

«Όλη η υπόθεση με τα Σκόπια, είναι μια οικονομική μπίζνα», είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ενώ επανέλαβε τις κατηγορίες του για σχέσεις του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά με τον Τζώρτζ Σόρος, σημειώνοτας ότι μεταξύ των δύο ανδρών «υπάρχουν σίγουρα προνομιακές σχέσεις».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι ο κ. Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, αρνήθηκε κατηγορηματικά και επέλεξε να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

Σημείωσε δε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές χρησιμοποιώντας την ονομασία «Μακεδονία» για τη χώρα του.

Αν σου άρεσε κάνε