«Μαλλιά κουβάρια» Άδωνις-Χριστοδουλοπούλου με αιχμή τη Novartis

«Μαλλιά κουβάρια» Άδωνις-Χριστοδουλοπούλου με αιχμή τη Novartis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:21 Δημιουργία 09/01/19, 17:10

Σε σφοδρή σύγκρουση, με χαρακτηρισμούς και αιχμηρά σχόλια, ήρθαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, όταν έπεσαν «βολές» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

«Πρέπει να αλλάξουμε το Σύνταγμα για να ξέρουμε πώς θα προστατευόμαστε στο μέλλον από ανθρώπους σαν εσάς όταν παίρνουν την εξουσία, από ανθρώπους σαν τους Κατρούγκαλους», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα ξαναβγούμε και σας βλέπω σε καταφύγιο», απάντησε από την πλευρά της η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην αρμόδια εισαγγελέα που χειρίζεται τον φάκελο της φαρμακοβιομηχανίας, λέγοντας: «Εσείς και η κυβέρνηση σας προσπαθήσατε με μια εισαγγελία που την διορίσατε να σπιλώσετε την τιμή και την υπόληψη των αντιπάλων σας με λάσπη. Και αφού το κάνατε, τώρα που σας έπιασαν μας κάνετε και τους ανήξερους και μας κάνει μαθήματα η κυρία Χριστοδουλόπουλου.Οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ευτυχώς στις δημοκρατίες αλλάζουν και το μόνο που δεν μπορείτε να εμποδίσετε είναι να γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο».

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Προς το παρόν είστε αντιπολίτευση κ. Γεωργιάδη και γι’ αυτό πρέπει να συντομεύσετε η αντιπολίτευση μιλάει λιγότερο από την συμπολίτευση», είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

«Κυρία μου, είστε μία αποκάλυψη σας λατρεύω ,σας έχω λατρεία. Που το βρήκατε αυτό ότι η αντιπολίτευση μιλάει λιγότερο από την συμπολίτευση. Φασίστες πραγματικοί είστε. Τίποτα δε σας ενδιαφέρει εκτός από την καρέκλα σας», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Αν σου άρεσε κάνε