Ο Παπαχριστόπουλος «αδειάζει» Καμμένο και βάζει «πλώρη» για ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παπαχριστόπουλος «αδειάζει» Καμμένο και βάζει «πλώρη» για ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:27 Δημιουργία 07/01/19, 09:43

Αντιμέτωπος με... αντάρτικο εντός του κόμματός του όσον αφορά το «μέτωπο» του Σκοπιανού είναι ο Πάνος Καμμένος, την ώρα που οι ΑΝΕΛ δίνουν μάχη για την πολιτική επιβίωσή τους.

Ο λόγος για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος επιβεβαιώνοντας τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν φάνηκε δε να τον ανησυχεί το ενδεχόμενο διαγραφής του από τους ΑΝΕΛ, καθώς έχει ήδη βρει, όπως όλα δείχνουν, κομματική «στέγη».

«Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε, η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο, ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

Αν σου άρεσε κάνε