Υπόθεση Novartis: «Πόλεμος» έως τα μεσάνυχτα για Άδωνι-Πολάκη

Υπόθεση Novartis: «Πόλεμος» έως τα μεσάνυχτα για Άδωνι-Πολάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:56 Δημιουργία 04/01/19, 11:54

Έως τα μεσάνυχτα συνεχίστηκε ο «πόλεμος» του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη με αναρτήσεις στα social media, στον απόηχο των εξελίξεων που τρέχουν γύρω από την υπόθεση της Novartis.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιδόθηκε σε ένα ακόμη «σόου», προχωρώντας σε νέα επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ και εξαπολύοντας απειλές εις βάρος του.

«Καλά κάνεις και τρέμεις, καλά κάνεις σα ζουρλός...», έγραψε ο ίδιος στο Facebook.

«Οταν εγω δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδακη ,αφου εχει πει ο Δικηγορος του πως ειναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας ειμαι "ένοχος για εσχάτη προδοσία κατα του πολιτεύματος"

Οταν ο Γεωργιαδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξερει κανεις!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας ειναι απλώς Πέμπτη !!!!

ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :

Χάλασε το σχέδιο για "Χριστοφοράκο νο 2" ,χάλασε η "κάλυψη" που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ .....».

Απαντώντας, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης».

Αν σου άρεσε κάνε