Το τελευταίο επικοινωνιακό «σόου» της χρονιάς... πριν το εκλογικό 2019

Το τελευταίο επικοινωνιακό «σόου» της χρονιάς... πριν το εκλογικό 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:22 Δημιουργία 31/12/18, 14:14

Σταθερός στην επικοινωνιακή «γραμμή» του όσον αφορά τα εντεινόμενα εκλογικά σενάρια εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός λίγο πριν εκπνεύσει το 2018, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ίδιος είδε τη δημοσκοπική εικόνα του να «καταρρέει».

«Ψάχνω ημερομηνία τον Οκτώβριο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις κάλπες, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις για τα περί πρόωρων εκλογών, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, αν και ο ίδιος αυξάνει τις... προεκλογικές «πρόβες» του στη Βουλή.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους σε ένα εορταστικό κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου, παραμονή πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός δήλωσε σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ότι «η ψηφοφορία θα γίνει στην ώρα της». «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα έρθει νωρίτερα από τον Μάρτη», απάντησε, ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρώτα θα γίνει η κύρωση της Συμφωνίας και μετά θα εισαχθεί προς έγκριση το πρωτόκολλο με το οποίο η εθνική αντιπροσωπεία θα εγκρίνει την ένταξη της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ.

«Θα έρθει με μερικές ημέρες απόσταση στη Βουλή για τεχνικούς λόγους. Ακούω μια παραφιλολογία. Αυτά είναι ανοησίες», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.

«Σας βλέπω ανησυχείτε για τη συμφωνία», σχολίασε ο ίδιος.

«Ο Πάνος Καμμένος ανησυχεί, όχι εμείς», απάντησαν οι δημοσιογράφοι.

«Ούτε αυτός ανησυχεί, το έχει πάρει απόφαση», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, ενώ ο «συγκυβερνήτης» του εξακολουθεί να απειλεί με αποχώρηση-παραίτηση, όταν η Συμφωνία έρθει στη Βουλή.

Αν σου άρεσε κάνε