Νέες γελοιοποίηση του Γεωργιάδη, απαντά το Μαξίμου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Νέες γελοιοποίηση του Γεωργιάδη, απαντά το Μαξίμου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:03 Δημιουργία 19/12/18, 15:57

Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, που έκανε λόγο για στοχοποίηση του από τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα.

Σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, τονίζεται πως «ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου», ενώ στη συνέχεια οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως "δική του επιλογή", όπως έχει καυχηθεί», καθώς «πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου».

Είχε προηγηθεί τηλεοπτική συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη, την Τρίτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Kontra», όπου, σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ προεξοφλούσε ευθύνες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που γίνει απόπειρα σε βάρος του.

«Ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιέχουν το όνομά μου... Και πρέπει να βρει ο Τσίπρας έναν τρόπο να βάλει κάπου το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Αν αύριο με πυροβολήσουν, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;».

«Όταν το κάνεις συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Αν σου άρεσε κάνε