Κουτσούμπας: Το μνημόνιο με νέα μέτρα είναι εδώ

Κουτσούμπας: Το μνημόνιο με νέα μέτρα είναι εδώ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:23 Δημιουργία 18/12/18, 18:18

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή για τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2019.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε προς την κυβέρνηση ότι «στην ουσία λέτε στον λαό ότι κάθε φορά πρέπει να αποφασίζει ποια ανάγκη του θα θυσιάσει. Ο κ. σίπρας λέει πως τα δύσκολα τέλειωσαν, πως η νέα σελίδα της μεταμνημονιακής ανάπτυξης είναι για όλους γιατί τάχα ανακτήσαμε την κυριαρχίας μας. Λίγο ακόμα και θα αναφωνήσει με τον φίλο του τον Αμερικανό πρέσβη η Ελλάδα στους Έλληνες» τόνισε.

Ακόμα, σημείωσε πως «το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων έχει πέσει στο μισό. Καλείτε τους εργαζόμενους να χειροκροτήσουν τα μεγάλα πλεονάσματα που έχετε πετύχει συσκοτίζοντας ότι αυτά δημιουργήθηκαν από το δικό τους αίμα».

Αναφερόμενος στα περί «μεταμνημονιακού προϋπολογισμού», ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η εποπτεία στην χώρα μας συνεχίζει να είναι ενισχυμένη και έχετε υπογράψει πως θα εφαρμόσετε συγκεκριμένα μέτρα το επόμενο διάστημα. Το μνημόνιο με νέα μέτρα που υποχρεώνεται η χώρα να υλοποιήσει είναι εδώ».

Αν σου άρεσε κάνε