Εκτεθειμένος ηθικά

Εκτεθειμένος ηθικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:36 Δημιουργία 04/12/18, 10:00
Αρθρογράφος: Αλέξης Ρωμανός
ΑΛΕΞΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

Η υπόθεση της «λαθρεμπορίας» χρυσού διαφημίστηκε ως μεγάλη επιτυχία από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, πριν ακόμη η δικαιοσύνη ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Τελικά φαίνεται να σκάει ως μεγάλη …φούσκα.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να προκαταλάβει τη δικαιοσύνη και να εκμεταλλευτεί την υπόθεση πολιτικά.

Αναφερόμενος στην εξάρθρωση της σπείρας ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη στη Βουλή την Αστυνομία, κάνοντας λόγο για «μεγάλη επιτυχία» όσον αφορά τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα.

«Αναφέρομαι στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος που είχε ξεζουμίσει τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που είδαν τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται και να είναι σε απελπισία και προσπάθησαν να βρουν δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Και αντί να σιωπήσει, η κυβέρνηση έστησε πολιτική αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία και με σχετικό non paper να καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει εξηγήσεις για τη στάση της!

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως «προκαλεί αλγεινή εντύπωση το σχόλιο πηγών της ΝΔ περί φιάσκου για την υπόθεση του Ριχάρδου. Από πότε βάλθηκαν στη ΝΔ να δουλεύουν και για λογαριασμό των συνηγόρων υπεράσπισης κλεπταποδόχων χρυσού; Αυτή είναι η δήθεν έγνοια τους για την ανομία και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας;Λίγη περισσότερη υπομονή και εμπιστοσύνη στις δικαστικές Αρχές δε θα έβλαπτε…», καταλήγουν.

Όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος ηθικά.

Αν σου άρεσε κάνε