Μητσοτάκης: Δικαίωμα στη διαμαρτυρία, αλλά με σχολεία ανοιχτά

Μητσοτάκης: Δικαίωμα στη διαμαρτυρία, αλλά με σχολεία ανοιχτά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:11 Δημιουργία 30/11/18, 14:08

«Δικαίωμα στη διαμαρτυρία, αλλά με τα σχολεία ανοιχτά», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα, όπου περιοδεύει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στις δηλώσεις του ζήτησε ο υγιής πατριωτισμός να μην γίνει «προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων».

Κάλεσε δε «όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις».

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι αν και καταλαβαίνει την αγανάκτηση όσων επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών , εντούτοις «κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά».

«Δικαίωμα στη διαμαρτυρία έχει ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί, όμως οι όποιες διαμαρτυρίες θα πρέπει να γίνουν, κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας», σημείωσε.

Αν σου άρεσε κάνε