Ο πολιτικός κόσμος για το τρίτο χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

Ο πολιτικός κόσμος για το τρίτο χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:07 Δημιουργία 02/11/18, 19:22

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τον Λευτέρη Πετρούνια για το τρίτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα έστειλε το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, στο οποίο επισημαίνει: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!».


Από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι «εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια στο δρόμο για την επιτυχία του», σύμφωνα με την Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμα στο Twitter σημείωσε πως «δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ανέφερε πως «η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή.

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ανέφερε σε δήλωση του: «Πολλά συγχαρητήρια για τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο σου, που σε καθιστά ένα θρύλο της ενόργανης γυμναστικής. Η επιτυχία σου αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού επιτεύχθηκε παρά τον τραυματισμό σου. Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή σου και σε όσους συνέβαλαν σ' αυτή την επιτυχία».

Από την πλευρά του Ποταμιού, ο Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε πως «τρίτο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, νικώντας και τον πόνο! Ότι και να πούμε είναι λίγο γι αυτόν τον τεράστιο αθλητή που δεσπόζει στο παγκόσμιο στερέωμα με τη δουλειά και το ταλέντο του. Μπράβο Λευτέρη, έγραψες ιστορία...».



Αν σου άρεσε κάνε